Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno - 10.4. 2018 - Jiří

10. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! po delší době zavítá do Pardubického kraje. Hlavní šedesátitisícovou výhru si tam budou chtít vyvařit tři ženy a dva muži. Ukáže se, že tento týden se bude hodně mluvit a nejvíc bude slyšet Jirku. Ten už v pořadu Prostřeno! před lety vařil – a neuspěl. Teď by chtěl svou reputaci napravit a své soupeře získat arabskou kuchyní. Jak se mu to povede?

Druhý muž týdne Tomáš si na „stará kolena“ pořídil tři malé děti. Nebydlí úplně komfortně a výhra by se mu jistě hodila, stejně jako motorkářce Hance, která se rozvádí, nebo Katce na mateřské dovolené. I dál se bude bojovat hlavně snahou o nejlepší menu a pobavení soupeřů. Tentokrát půjde o klasičtější pokrmy, hodně se bude podávat vepřové maso, které bude na hlavní chod hned třikrát.

Prostřeno - 10.4. 2018 - JiříA třikrát se hostitelé také pokusí své soupeře zaujmout a pobavit různými znalostními testy. A nejen to – jednou budou při konzumaci moučníku dokonce přepadeni zloději! Úkolem týdne budou všelijaké placky a placičky, ale pozor – nikoliv bramborové!

Je tudíž třeba zariskovat a povzbudit vlastní fantazii. Kdo ze soutěžících uspořádá nejlepší večírek? A kdo získá největší sympatie diváků a tím si vylepší domácí rozpočet o 10 tisíc korun? To teprve uvidíme. Dívejte se každý všední den na Prostřeno! a hlasujte! I vy můžete získat odměnu deset tisíc!

Prostřeno – 10.4. 2018 – Jiří:


V úterý 10.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno svobodný finanční specialista Jiří (37). Jiří má cíl hosty zaujmout a složit úspěšný reparát. Okolo jídla vede už od včerejška spoustu řečí, sám ale nezačne úplně šťastně. Nevaří doma, protože v jeho malém bytě nejde elektrika, vařič tudíž nefunguje a lednička je vypnutá a teče. Hosté, které do svého bytu přesto pozve, aby se přesvědčili, jsou z toho všeho celkem otřeseni, dokonce tvrdí, že to v bytě páchne.

Každopádně je jisté, že tady se toho uvařit moc nedá. Jiří se proto přesunul do bytu přátel, kde jsou podmínky i prostředí mnohem lepší. Soupeři jeho verzi ale stejně moc nevěří, Tomáš si dokonce myslí, jestli nešlo od začátku o záměr. Zatímco návštěvě stále vrtá hlavou, jak to vlastně je, druhý hostitel dokončuje své arabské menu. Trošku riskantní jako sázka na jistotu…

Jiří miluje Egypt, hlavně starý Egypt a zná severoafrickou kuchyni, se kterou chce své hosty seznámit. Pro včerejší hostitelku je to opravdu velká neznámá, pro ostatní jídla obsahují až moc cizrny a také výrazná chuť koriandru každému nejede. Večeře začne předkrmy – mezze obsahují například falafel nebo pečený lilek.

Polévka harira není špatná, ale dost výrazná a sytá. Na hlavní chod je jehněčí tažín s arabským chlebem, ani ten hosty nijak neuchvátí, každý jehněčí nemusí. Posledním chodem je sladká baklava, která není špatná, ale padají z ní oříšky a mohla být vláčnější. Na pití dostanou hosté jen vodu nebo mátový čaj, je to takový zvláštní večer. Úkol týdne Jiří nestíhá a asi už chápe, že ani tentokrát nebude výhra žádná tutovka…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří,
v úterý 10.4. 2018 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno - 10.4. 2018 - Jiří:

Prostřeno - 10.4. 2018 - Jiří
Prostřeno - 10.4. 2018 - Jiří
Prostřeno - 10.4. 2018 - Jiří
Prostřeno - 10.4. 2018 - Jiří
Prostřeno - 10.4. 2018 - Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek