Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch

24. 04. 2018 | Poslední díl
Hlavní šedesátitisícovou výhru si v Praze budou chtít vyvařit a vysoutěžit tři muži a dvě ženy. Dva z účastníků jsou původem cizinci a oba jsou příjemní hostitelé i šikovní kuchaři. Do pořadu vnesou Vlado i Julija energii, výbornou češtinu skoro bez přízvuku a jídelníčky obohacené o ukázky chorvatské a ukrajinské kuchyně. Zbylí muži jsou spíš introverti, i když Radek je taková tichá voda a v kuchyni i jako hostitel příjemně překvapí.

S Prostřeno! má už nepřímé zkušenosti Vojtěch, jehož partner už v pořadu vařil a diváci si na něj budou pravděpodobně pamatovat. Vojtěch je „menší číslo“ než jeho nepřehlédnutelná polovička a zda se mu v malém bytě bez trouby bude dařit lépe, je zatím ve hvězdách. Bydlení je i slabostí nejstarší hostitelky Lenky, která žije v domku, který by potřeboval rekonstrukci a generální úklid. Invalidní důchodkyně Lenka ale jediná zvládne na jedničku úkol týdne – hamburger.

Prostřeno – 24.4. 2018 – VojtěchA jako zdravotní sestra se zaslouží i o zábavný kurz první pomoci. O kurz sebeobrany v exteriéru se pokusí ve finále Vlado. Jiskří to mezi Vladem a Julijí, jak si myslí Lenka? Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, vše se dozvíte!

Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch:


V úterý 24.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Vojtěch (24). Po včerejším příjemném, i když ještě oťukávacím večeru, se jde k Vojtěchovi, kterého do pořadu přihlásil manžel. A ten už v Prostřeno! vařil a byl to dost nezapomenutelný večer. To Vojtěch působí spíš jako nemluvný introvert a patrně nebude ani moc zdatný kuchař. Navíc, kluci se přestěhovali do hodně malého bytu ve Vokovicích a zařízení museli přestěhovat na balkon, aby se pětice lidí do bytečku vůbec vešla.

V kuchyni chybí trouba, korpus na svůj moučník musí hostitel upéct u sousedky. Vojtovi padají věci z ruky, střepy létají po podlaze, má co napravovat a zametat. Už tak má málo nádobí a ani s úklidem to kluci nepřeháněli. A protože chovají dva pejsky, Julije najde v jídle chlupy, které pořádkumilovné dámě vadí. Ale vlasů na talířích bude během týdne ještě několik. Vojtěch má podivné menu – jakoby dva dezerty a dva hlavní chody, navíc je bude podávat ve zpřeházeném pořadí. Ale úkol týdne bude, i když až na cestu.

To možná někteří ocení, protože budou mít po jeho večeři ještě hlad. Jako předkrm mají být jablka v županu, ty jsou ale až druhé v pořadí – ve vlastním těstíčku a tvrdá. Večeře začne buřtgulášem, avizovaným jako polévka. Kořeněná, dost mastná, ale poživatelná. A zahřeje, venku mrzne. Hlavní chod je spíš katastrofa, kuřecí kapsa s broskví a sýrem má k dokonalosti daleko. Příloha se vůbec nepovedla, místo kroket budou improvizované americké brambory, celé jídlo je přesolené a vyschlé. Konec dobrý, všechno dobré; nejlépe dopadne dezert.

Míša řezy jsou sice díky absenci kakaa v obrácené barevnosti, ale chuť je dobrá a odpovídá receptu. Uf! Vojta si jistě v závěru večeře vydechl, i když večer byl díky jeho pohostinnosti a nekonfliktní povaze přátelský a zábavný. Svým hostům nakonec odvážně zazpíval; že by šlo hostiteli hlavně o toto?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Vojtěch,
v úterý 24.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch:

Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch
Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch
Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch
Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch
Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch
Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice