8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.9. 2017 – Lucie

20. 09. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude příště v Praze a muži jsou v mírné přesile. Opět se hraje o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který získá nejvíc diváckých bodů, se stane vítězem divácké volby a kromě peněz získá i řád zlaté vařečky.

Diváci tak mohou vzít spravedlnost do svých rukou a zvolit si svého vítěze. A bude z čeho vybírat, protože tahle pražská pětka, složená ze tří mužů a dvou žen, je opravdu pestrá. Nenajde se v ní moc Pražáků křtěných Vltavou, je to spíš takový slovanský mix. Slovák Alexander, Bulhar Georgi, Ukrajinka Roksolana a dva mladí našinci Štěpán s Lucií. Jako úkol týdne dostanou zajímavé téma – škvarky.

Prostřeno – 20.9. 2017 – LucieA celkem svorně se na něj vykašlou. Jen Georgi to zvládne, ale ocení to někdo? Několikrát předvedou plněná rajčata, která jsou tento týden v oblibě, partu nejvíce pozlobí provokatér Štěpán, který do sebe klopí jednoho panáka za druhým, ale Roksolana si to ve finále nenechá líbit a vyžene ho do stolu. Komu se povede uspořádat nejlepší večírek?

Prostřeno – 20.9. 2017 – Lucie:


Ve středu 20.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Lucie (23).
Sympatická studentka a vedoucí hostesek v jednom velkém pražském hotelu je zadaná a bydlí s přítelem v podkroví rodinného domu jeho rodičů. Ovšem o tom, že se bude natáčet Prostřeno! zapomněla majiteli včas říct a ráno stojí před velkým problémem, Vypadá to, že Lucka možná nebude mít kde vařit!

Stojí jí to pěkné nervy a pár slziček, no nakonec to klapne. Je to šikovná slečna, která by se klidně mohla už i vdávat. Což by si i přála, jak se přizná… Lucie se pustí do těsta na banketky, které doprovodí předkrm - výběr z několika druhů plněné zeleniny, což je taková sofistikovanější a bohatší variace pondělního předkrmu u Alexe. Následuje dost hustá tomatová polévka se smetanou a pestem. Když Lucie zjistila, že všichni u stolu jedí ryby, svoji nabídku z jídelníčku na hlavní chod zjednodušila.

Ugrilovala jen lososový filet a na původně nabízené kuře rezignovala, což se ovšem ne každému líbí. Lucie je trošku „hračička“ a to se projeví i na jejím posledním chodu, tvarohový dezert s malinami jsou ve skutečnosti pěkné a chutné mini dortíky. Ovšem možná právě i proto složitý „škvarkový“ úkol týdne opět nestíhá a ke všemu ji začne zlobit Štěpán. Poté, co včera odvařil, si začne žádat o panáky tvrdého. Asi si dodává kuráž k provokování ostatních, což je jeho taktika a možná i škodolibá zábava.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
ve středu 20.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20.9. 2017 – Lucie:

Prostřeno – 20.9. 2017 – Lucie
Prostřeno – 20.9. 2017 – Lucie
Prostřeno – 20.9. 2017 – Lucie
Prostřeno – 20.9. 2017 – Lucie
Prostřeno – 20.9. 2017 – Lucie
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles