Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6.9. 2017 – Václav

6. 09. 2017 | Poslední díl
Prostírat a soutěžit se bude tentokrát v Plzeňském kraji. A nehraje se už jen o 60 tisíc, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Na Plzeňsku se sejde zajímavá, převážně mužská sestava šikovných kuchařů. Jediná žena se na muže moc těší, ale možná bude zklamaná, protože každému nesedne, hlavně Vaškovi ne.

Tento svérázný hostitel se během svého vaření neudrží a na průběh týdne má jasný názor: „V pondělí a v úterý se sežere všechno, ve středu se nežere nic!“ Tak to prostě vidí nepřehlédnutelný chlapík, který si na svůj ostrý jazyk zámek rozhodně nedává. Josefína si v pondělí nasadí na hlavu lovecký klobouček a kromě Václava inspiruje i ostatní k tomu, aby si občas oblékli nějakou svéráznou pokrývku hlavy.

Prostřeno – 6.9. 2017 – VáclavA protože jsme v Plzni a okolí, úkol týdne bude tentokrát krajový – pivo! Někomu by možná úplně stačilo, kdyby dostal pořádnou orosenou sklenici k jídlu, protože ne všechna zadání se podaří. Jednomu z účastníků soupeři úkol týdne dokonce odpustí. Kdo to bude? A jak to nakonec všechno dopadne? To uvidíte v dalším Prostřeno!, které můžete i sami ovlivnit svým hlasováním hned po skončení každého aktuálního dílu.

Prostřeno – 6.9. 2017 – Václav:


Ve středu 6.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno nepřehlédnutelný Vašek (40). Na středeční večeři hosté přicházejí k Václavovi s očekáváním i s obavami. I když se Václav se svými jadrnými poznámkami a poněkud drsným humorem zatím jeví jako svérázný chlapík, takové koření týdne, moc toho o sobě neprozradil a umí hodně překvapit. Kladně i záporně.

Hned zkraje všechny překvapí, v jak hezkém prostředí se svou partnerkou bydlí. Interiér je věcí jeho ženy, pro kterou má Václav jen slova chvály, upravená zahrada je jeho dílem. Je jasné, že péčí o exteriér domu tráví hodně času a je na svoje dílo pyšný. Rád by uspěl i v kuchyni, Vaškovo menu je ale velmi stručné, jen napoví v hrubých obrysech. Na jídelníčku jsou vynikající zapečené žampiony, brokolicová polévka, kachní prsa a tartaletky, s nimiž si dal Vašek opravdu hodně práce a na výsledek je pyšný.

Jenže… Polévka je podle Josefíny hnusná, to se ale odváží říct raději jen na kameru, protože jinak by ji hostitel klidně vyhodil od stolu. A Josefína má ve Vaškových očích ještě jednu vadu na kráse, nemá ráda kachnu, což je hlavní chod. Kachní prsa jsou na pomerančích a s indiánskou rýží. Žádná velká legrace u stolu nevládne.

Hostitele není opravdu radno provokovat, s nikým a ničím se nemaže. A sotva se u jídla ozvou nějaké kritické poznámky, je oheň na střeše. Hostitel vyletí jak čert z krabičky a hostům pěkně z plných plic řekne, co si o jejich remcání myslí. Podle Josefíny je Václav hrubý a nepříjemný hostitel, jak dopadne v ohlasech diváků? A ke všemu ještě Josefína vyhraje pétanque, zábava se odehraje na zahradě. Podle Václava prostě drzost! Ženská, co pokořila čtyři chlapy!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Václav,
ve středu 6.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6.9. 2017 – Václav:

Prostřeno – 6.9. 2017 – Václav
Prostřeno – 6.9. 2017 – Václav
Prostřeno – 6.9. 2017 – Václav
Prostřeno – 6.9. 2017 – Václav
Prostřeno – 6.9. 2017 – Václav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík