Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 19.4. 2018 – Martin

19. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! s mladými hostiteli proběhne v Libereckém kraji. Hlavní šedesátitisícovou výhru si na severovýchodě Čech budou chtít vyvařit a vysoutěžit tři muži a dvě ženy. A čeká je opravdu náročný úkol týdne nejen na čas, ale i na kuchařskou zkušenost – domácí chléb. Jak si s tím hostitelé poradí? Pojedou domácí pekárny naplno a budou se v nich mísit a péct již koupené chlebové směsi? Ano, i ne. Na Liberecku to bude tentokrát hodně o taktice - dva pánové se totiž rozhodli, že budou body šetřit.

Martin a Radim jsou taktici, i když každý jinak a Martin spíš z recese a radosti ze hry. Mladý vysokoškolák také na své hosty zkusí pár chemických pokusů. Snad to u něj ve vile nevybouchne. Stane se z toho dramatická bitva taktiků? Nebo to nakonec bude všem skoro jedno a odpustí si? Hosté mají pěkně mlsné jazýčky. Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 19.4. 2018 – Martin:


Prostřeno – 19.4. 2018 – MartinVe čtvrtek 19.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek týdne Martin (20). Vysokoškolák Martin pojal týden jako velkou taktickou hru, rád by se prý viděl v televizi. A nikdo neví, co od něj má čekat. Podle tajemného menu i ohledně bodování. Martin navíc umí překvapit sám sebe. Třeba jeho úkol týdne bude premiéra, ale úspěšná! Dokonce i přesto, že svůj olivový chlebík navrchu spálí.

Martin je spíš takový pokerový hráč, chvílemi až flegmatik. Prostě mladý recesista, který miluje kostýmy, své hosty přivítá převlečený za banán a pozve je do svého nikterak naklizeného studentského pokoje a pobaví legrační troubou v jinak pěkné kuchyni rodinného domu. Své chody zahalí do tajemných, místy až provokativních názvů. Co je třeba takový starter „tajemná špona“?

Závitek, ale nikoli kovový, nýbrž šunkový a s náplní z másla a nivy. Martin při tom trochu zadře tyčový mixér, ten bude ještě potřebovat na přípravu svého „lehce vařeného, lehce zeleného, čistě veganského druhého chodu“, který je ochucený mátou. I tato kombinace soupeřům zachutná. Špatné není ani „kuře v kari župánku s národní čínskou rýží“, které je ale pro soutěžní večeři možná až moc snadné.

Nevadí, on to hostitel nakonec zkomplikuje svými pokusy, některé si vyzkouší i sám na sobě. Následuje totiž „(ne)chutná chemka“, improvizovaný pokus s molekulární kuchyní, dezert má chutí připomínat zmrzlinu. A chemická je i zábava. Koho bude bavit a kdo si pochutná na neobvyklém dezertu?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
ve čtvrtek 19.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 19.4. 2018 – Martin:

Prostřeno – 19.4. 2018 – Martin
Prostřeno – 19.4. 2018 – Martin
Prostřeno – 19.4. 2018 – Martin
Prostřeno – 19.4. 2018 – Martin
Prostřeno – 19.4. 2018 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tomuto typkovi nepreji vitezstvi ani kdyby varil jako michelinsky kuchar.....
Obrázek uživatelky
profil
Martine - Tvé včerejší hodnocení = palec dolů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles