Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 4.4. 2018 – Vlasta

4. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát v Moravskoslezském kraji. O šedesát tisíc korun se utkají čtyři ženy a jediný muž. Ten se ale určitě neztratí. Hostitelé jsou téměř vrstevníci, spojuje je většinou láska k dobré, zdravé a racionální kuchyni, dokonce je mezi nimi i jedna veganka. Ta je ale pohodová… Vymyká se mladá maminka Růžena, která si s jídlem moc práce nedá a kritiku od soupeřek těžce nese.

Úkolem týdne budou jednohubky. Těšit se můžeme i na pár domácích zvířátek, tentokrát želvu, samozřejmě pejska a také dvě fretky. Soutěžící budou kromě hlavní výhry opět bojovat i o přízeň diváků, která jim může přinést dalších 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z hlasujících diváků. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 4.4. 2018 – VlastaProstřeno – 4.4. 2018 – Vlasta:


Ve středu 4.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Vlasta (30). Vyučená čalounice Vlasta se snaží hubnout, proto se soustředí na zdravou a racionální stravu. Sama si například umele žitnou mouku, prý má pak mnohem lepší a jinou chuť! Ta přijde na mini-pizzy s mozzarellou a rajčátky, což jsou spíš plněné a grilované bagetky. Ale co to? Růženka vrací špinavý nůž a v jídle našla zapečený vlas! Vlasta má pech! Jinak je předkrm chutný, ale hosté by spíš ocenili skutečnou pizzu.

Na dýňovou polévku Vlasta zvolila máslovou dýni, která je chuťově jiná a bude předpečená. „Neskutečně mě otrávila, nebaví mě to,“ říká na Růženčino chování a nechutenství hostitelka. Zato ji může potěšit Jiří, který si myslí, že polévka je stejně dobrá, jako by ji prý uvařil on sám. Jen těch dýňových semínek mohlo v polévce plavat méně, ale jinak všechna čest…. A Růža pohaní i hlavní chod - hovězí kuličky se švestkovou omáčkou a bramborovo-mrkvovým pyré. Švestková omáčka je prý hnus… „Všichni u stolu se ke mně chovají, jako kdybych tam nebyla, jako bych byla nějaký vzduch,“ stěžuje si pak Růžena.

Vlasta tuší, že tuhle soupeřku svým jídlem nedostane, tak se aspoň snaží zapůsobit na Janu a udělá pro ni zvláštní porci hlavního chodu. A místo hovězích kuliček pro ni uválí kuličky z čočkové mouky a uzeného tofu. A zatímco se kuličky dělají, bude zábava. Každý si může umíchat svůj domácí chléb. Zdravá kuchyně je zkombinovaná s kardio zábavou, vařečky jedou naplno. A je to docela fuška… Na účastníky ale ještě čeká chutný hlavní chod a domácí banánová zmrzlina s mákem. Ví vůbec Růženka, co je to mák?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Vlasta,
ve středu 4.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 4.4. 2018 – Vlasta:

Prostřeno – 4.4. 2018 – Vlasta
Prostřeno – 4.4. 2018 – Vlasta
Prostřeno – 4.4. 2018 – Vlasta
Prostřeno – 4.4. 2018 – Vlasta
Prostřeno – 4.4. 2018 – Vlasta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !