Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno - 9.4. 2018 - Kateřina

9. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! po delší době zavítá do Pardubického kraje. Hlavní šedesátitisícovou výhru si tam budou chtít vyvařit tři ženy a dva muži. Ukáže se, že tento týden se bude hodně mluvit a nejvíc bude slyšet Jirku. Ten už v pořadu Prostřeno! před lety vařil – a neuspěl. Teď by chtěl svou reputaci napravit a své soupeře získat arabskou kuchyní. Jak se mu to povede?

Druhý muž týdne Tomáš si na „stará kolena“ pořídil tři malé děti. Nebydlí úplně komfortně a výhra by se mu jistě hodila, stejně jako motorkářce Hance, která se rozvádí, nebo Katce na mateřské dovolené. I dál se bude bojovat hlavně snahou o nejlepší menu a pobavení soupeřů. Tentokrát půjde o klasičtější pokrmy, hodně se bude podávat vepřové maso, které bude na hlavní chod hned třikrát.

Prostřeno - 9.4. 2018 - KateřinaA třikrát se hostitelé také pokusí své soupeře zaujmout a pobavit různými znalostními testy. A nejen to – jednou budou při konzumaci moučníku dokonce přepadeni zloději! Úkolem týdne budou všelijaké placky a placičky, ale pozor – nikoliv bramborové!

Je tudíž třeba zariskovat a povzbudit vlastní fantazii. Kdo ze soutěžících uspořádá nejlepší večírek? A kdo získá největší sympatie diváků a tím si vylepší domácí rozpočet o 10 tisíc korun? To teprve uvidíme. Dívejte se každý všední den na Prostřeno! a hlasujte! I vy můžete získat odměnu deset tisíc!

Prostřeno – 9.4. 2018 – Kateřina:


V pondělí 9.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno mladá dvojnásobná maminka Kateřina (27). První hostitelka musí mít velkou trpělivost, protože její byt zdobí rodinné puzzle, které skládala sama. Katka má ráda ruční práce a taková bude i její zábava, která však hosty moc nepobaví. Hostitelka si dělá vrásky s úkolem týdne, protože si neví rady, jak připravit placky bez brambor. Poradí jí „přítel na telefonu“?

Pondělní menu je tak trochu inspirované francouzskou kuchyní, na předkrm je paštika a k ní budou i domácí bagety, což hosté ocení. Po cibulačce, kterou sama hostitelka označí za experimentální, jsou vepřové medailonky s hořčičnou omáčkou - také jedna ze specialit hlavně burgundské kuchyně. S hořčicí se samozřejmě vaří i v Česku.

Medailonky měly být původně asi z panenky, jak uvádí i Katčin recept, jenže nakonec se kuchařka rozhodla pro vepřovou pečeni. A ta, jak víme, bývá pro minutkovou úpravu často dost suchá.

Maso zůstalo tuhé, to je také nejčastější stížnost soupeřů. Hostitelka věší z té kritiky hlavu a soupeřům připadá hlavní chod ani ne průměrný. Jemná a dobrá je ale sladká tečka - karamelová panna cotta, k níž prý Kateřinu inspiroval Zdeněk Pohlreich.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kateřina,
v pondělí 9.4. 2018 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno - 9.4. 2018 - Kateřina:

Prostřeno - 9.4. 2018 - Kateřina
Prostřeno - 9.4. 2018 - Kateřina
Prostřeno - 9.4. 2018 - Kateřina
Prostřeno - 9.4. 2018 - Kateřina
Prostřeno - 9.4. 2018 - Kateřina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !