Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16. 3. 2020 – Karel

16. 03. 2020 | Poslední díl
Jediný muž, který týden zahájí, a čtyři ženy se sejdou kolem stolu na Vysočině. Úkolem týdne bude surovina, která k tomuto malebnému kraji tradičně patří. Ano, jsou to brambory. Tentokrát to ale budou „brambory nasladko“, i když ty naslano se dostanou do každého jídelníčku - bude to bramborový týden i bez úkolu týdne. Se zadáním si soutěžící poradí se střídavými úspěchy, jinak se ale bude bodovat docela vysoko. Koncem týdne poznáme Pavlínu i Pavlu, budou se někomu tahle dvě podobná jména plést? Účastnice si budou říkat po svém – z Pavly je Pája a z paní Marie Máša.

Máša je tahounem zábavy, vůbec je to veselá parta, jen Karla z té holčičí konverzace už někdy brní uši. Někteří hostitelé to zkusili na chvíli ve světě i v Praze, pak se ale na Vysočinu vrátili. Jen Pája to má naopak. Opět nahlédneme do bytů i domečků, ochutnáme českou kuchyni i nějaké zahraniční speciality a poznáme pár věrných čtyřnohých mazlíčků. Kdo za svoji večeři dostane nejvyšší počet bodů a zvítězí v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc korun může získat nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 16. 3. 2020 – Karel:


Prostřeno – 16. 3. 2020 – KarelV pondělí 16. 3. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno jediný muž týdne Karel (29). Jako první. otevře dveře svého bytu ve Žďáru nad Sázavou Karel. Bývalý servisní technik už přes své mládí stihl v rámci práce sjezdit kus světa a také se oženit a založit rodinu. Dnes se usadil, má dvě malé děti a se svou rodinkou se snaží trávit hodně času. S domácí pohodou souvisí samozřejmě i vaření a tomu se Karel ve své malé, ale prakticky zařízené kuchyni rád věnuje.

Hodně se inspiruje recepty Romana Vaňka a z jeho kuchařky pramení i pár soutěžních receptů. Menu pondělní večeře by mohlo více oslovit ženy. V tomto má hostitel štěstí, protože kromě něj budou u stolu už jenom ženy. I když se Karel snažil meníčko poskládat tak, aby bylo chutné, ale zároveň proveditelné, pár horkých chvilek u sporáku také zažije. Optimisticky a sebevědomě však doufá, že si to sedne a on to v klidu zvládne. Stihne i bramborový úkol týdne a vtipně ho zařadí do své zábavy, což je ochutnávka jídel naslepo. S tím budou mít některé dámy potíže, hlavně ten úkol týdne jim dát zabrat, Máša pokus o sladké brambory pro jistotu vyplivne do ubrousku. Jinak je ale večeře moc zdařilá. Hostiteli krásně vyjde vejce Benedikt, tahle světácká snídaně bude předkrmem a pro některé z dam je to i premiéra.

Bramborový krém s houbami a vývarem má vydatnou chuť, Pája houby nemusí, ostatní je ale milují. Kuřecí steak s bramborovou kaší vypadá zajímavě a nasládlá omáčka z pečených paprik vzbudí velkou zvědavost, jen Pavlína není úplně ctitelkou kuřecího masa a Pája by radši uvítala steak z vykostěného stehna než z prsou. První soutěžní večeři korunuje nepečený tvarohový dezert s čokoládou a ovocem, který je shledán výborným, a je ho tak akorát, aby dámy večeři snědly, cítily se syté, ovšem nepřejedené k prasknutí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Karel, v pondělí 16.3. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 16. 3. 2020 – Karel:

Prostřeno – 16. 3. 2020 – Karel
Prostřeno – 16. 3. 2020 – Karel
Prostřeno – 16. 3. 2020 – Karel
Prostřeno – 16. 3. 2020 – Karel
Prostřeno – 16. 3. 2020 – Karel
Prostřeno – 16. 3. 2020 – Karel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda