Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 9.3. 2020 – Adam

9. 03. 2020 | Poslední díl
V Moravskoslezském kraji se sejdou tři muži a dvě ženy, jde spíš o mladší ročníky. Úkolem týdne bude příprava nějakého původního receptu z kuchyně Magdaleny Dobromily Rettigové. A to bude pro naše soutěžící poněkud oříšek… Ještě že slavná vlastenka nevidí, co si z jejích receptů soutěžící vybrali a jak to dopadlo. Jen jmenovkyně legendární kuchařky Magdalena dávným receptem na červené zelí svůj hlavní chod vhodně obohatí a hosté přílohu pochválí.

Na severu Moravy to bude takový česko-slovenský týden, tři soutěžící pochází původně ze Slovenska. Ťukat se bude hlavně pálenkou, jednu z dam také nešťastně polije šampus. Obě ženy mají odlišnou sexuální orientaci, pánům to ale nijak nevadí. Uvidíme také exotickou domácí zvířenu, chameleona a hada, užovka se dokonce ocitne u stolu. Soutěžní jídelníčky spoléhají na kuchyni moderní i tradiční, pár receptů bude slovenských, týden zahájí řecké menu.

Prostřeno – 9.3. 2020 – AdamSoupeři se občas podezírají z taktizování, možná ale úplně zbytečně, soutěž je to docela vyrovnaná. Opět nahlédneme do lidských příbytků i osudů a ve finále uvidíme, kdo za svoji večeři dostane nejvyšší počet bodů a zvítězí v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Napínavé to bude až do konce!

Prostřeno – 9.3. 2020 – Adam:


V pondělí 9.3. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno vysoký sympaťák Adam (27). Začínáme od Adama. V pondělí zahájí severomoravský týden urostlý sportovec Adam, který pracuje v automobilce a rád by se oženil, kdyby vyhrál. Aspoň tak to vidí jeho roztomilá přítelkyně, která ho do pořadu přihlásila. Jsme ve Frýdku-Místku, ale Adam se rozhodl pro řecké menu, protože, ač původem Slovák, k Řecku má vřelý vztah.

Dokonce tam prý byl i rodiči počat a prožil tam s nimi rané dětství. Adamovi hosté v řeckém menu spíš tápou, někomu moc neřeknou ani oblíbené a snad již i u nás zdomácnělé tzatziki, což je Adamův předkrm. A k němu bude i úkol týdne – vybrat něco z receptů Magdaleny Dobromily Rettigové. Nejjednodušší se podle internetu zdají slané tyčinky a bude to i vhodná příloha k okurkovému salátu s česnekem, jogurtem a koprem. Řecká polévka je vývar, kam přijdou drobné těstoviny a vejce.

Vypadá a chutná nezvykle, protože je v ní i citronová šťáva, ale nikdo neprotestuje, což kuchaře mile překvapí hned dvakrát, je to totiž Adamova premiéra. Hlavním chodem je hostitelova oblíbená pochoutka z dovolené. Musaka není jednoduché jídlo a chce svůj čas, každá z vrstev zapečeného pokrmu se sýrovým bešamelem se připravuje zvlášť. Hostitel postup sice dodržel, ale brambory trochu připálil a pokrm se mu při porcování poněkud rozpadá.

Ještě předtím Adam zabodoval svojí originální zábavou, hru pro hbité prstíky si připravil sám a soupeře pobavila. Kdo byl šikovnější - muži, nebo ženy? A co hostitele ještě příjemně překvapilo? Že jeho užovka, zatím schovaná v teráriu, se dostala až na stůl – odvážná Lenka si ji chtěla pochovat. Poslední cheesecake byl pečený a byla ho pořádná porce. Kdo už nemohl, tak si od Adama odvezl domů sladkou výslužku.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Adam, v pondělí 9.3. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 9.3. 2020 – Adam:

Prostřeno – 9.3. 2020 – Adam
Prostřeno – 9.3. 2020 – Adam
Prostřeno – 9.3. 2020 – Adam
Prostřeno – 9.3. 2020 – Adam
Prostřeno – 9.3. 2020 – Adam
Prostřeno – 9.3. 2020 – Adam
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !