Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.3. 2020 – Marie

3. 03. 2020 | Poslední díl
V boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou v Libereckém kraji ženy ve velké převaze – čtyři ku jedinému muži. Úkol týdne bude opět regionální – hostitelé mají připravit nějaké místní speciality z Podještědí a Liberecka. Soutěžní jídelníčky budou docela pestré, moderní i tradiční, hosté mají též čím překvapit. Třeba hned v pondělí spatříme unikátní sbírku cibuláku u Pavlíny, která žije sice skromně, ale porcelán zdědila a bude na něm i protírat. Mladá a sympatická Marie, které patří úterý, se potom, co odvaří, změní v kritičku. Hra je hra.

Uprostřed týdne poznáme skutečnou milovnici koní Radku, ta koňmi úplně žije. Jediný muž týdne, mladý realitní makléř a sportovec Honza, by měl mít bydlení v malíku. Bydlení i vaření má vzestupný trend. Co náš čeká ve finále? Zkušená hospodyně Jana hosty jistě komfortně obslouží, vždyť celý život pracovala jako barmanka. Na Liberecku se sešla zamlklejší parta, to ale o Janě nebo Marušce neplatí. Sledujte další Prostřeno! a nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 3.3. 2020 – Marie:


Prostřeno – 3.3. 2020 – MarieV úterý 3.3. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek týdne Marie (21). Mladou hostitelku, která by si na jaře ráda dodělala maturitu, do pořadu přihlásila „úhlavní“ kamarádka. Marie bude vařit u ní v bytě, protože prarodiče, s nimiž bydlí, si natáčení doma nepřejí. Jejich vnučka to respektuje a při vaření se drží rad, které jí dala babička. Druhá hostitelka je přes své mládí zvyklá vařit, protože prý denně vaří prarodičům.

A přestože má Maruška kuchařské zkušenosti, v cizí kuchyni občas zmatkuje, naštěstí se tomu zasměje a nic si z toho nedělá, chybičky napraví. Aby se hosté necítili jako v úplně cizím prostředí, do kamarádčina bytu si Marie přinesla nějaké osobní věci: vlastní povlečení, sbírku bot nebo své oblíbené plyšáky. V kuchyni si Maruška docela troufá, protože kromě dýňové polévky, která se jí povede, je většina jídel na moderním menu její premiéra.

I startovací tatarák z pravé svíčkové prý dělá poprvé, ale ochutí ho tak výborně, že třeba Radka si nechá přidělat topinky, jen aby nemusela maso vracet. Dobrá jsou i hovězí líčka na červeném víně se šťouchačkami, jen vína mohlo být v omáčce možná trochu víc, ale nikdo si nestěžuje.

Soupeři nevědí, co si má mají představit pod dezertem tartaletky; s košíčky plněnými krémem si hostitelka docela vyhrála a povedly se jí, bohužel poslední chod se nestihl dobře rozležet a košíčky zůstaly ještě tvrdé. Zábava bude taková bláznivá, mladistvá, kvíkací. Hosté se promění v prasátka a bude to docela legrace…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Marie, v úterý 3.3. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.3. 2020 – Marie:

Prostřeno – 3.3. 2020 – Marie
Prostřeno – 3.3. 2020 – Marie
Prostřeno – 3.3. 2020 – Marie
Prostřeno – 3.3. 2020 – Marie
Prostřeno – 3.3. 2020 – Marie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !