Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 11.3. 2020 – Michal

11. 03. 2020 | Poslední díl
V Moravskoslezském kraji se sejdou tři muži a dvě ženy, jde spíš o mladší ročníky. Úkolem týdne bude příprava nějakého původního receptu z kuchyně Magdaleny Dobromily Rettigové. A to bude pro naše soutěžící poněkud oříšek… Ještě že slavná vlastenka nevidí, co si z jejích receptů soutěžící vybrali a jak to dopadlo. Jen jmenovkyně legendární kuchařky Magdalena dávným receptem na červené zelí svůj hlavní chod vhodně obohatí a hosté přílohu pochválí.

Na severu Moravy to bude takový česko-slovenský týden, tři soutěžící pochází původně ze Slovenska. Ťukat se bude hlavně pálenkou, jednu z dam také nešťastně polije šampus. Obě ženy mají odlišnou sexuální orientaci, pánům to ale nijak nevadí. Uvidíme také exotickou domácí zvířenu, chameleona a hada, užovka se dokonce ocitne u stolu. Soutěžní jídelníčky spoléhají na kuchyni moderní i tradiční, pár receptů bude slovenských, týden zahájí řecké menu.

Prostřeno – 11.3. 2020 – MichalSoupeři se občas podezírají z taktizování, možná ale úplně zbytečně, soutěž je to docela vyrovnaná. Opět nahlédneme do lidských příbytků i osudů a ve finále uvidíme, kdo za svoji večeři dostane nejvyšší počet bodů a zvítězí v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Napínavé to bude až do konce!

Prostřeno – 11.3. 2020 – Michal:


Ve středu 11.3. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno mladý spokojený tatínek, servisní technik Michal (28). Třetí hostitel, zábavný servisní technik Michal, návštěvu pozve do útulného bytečku v Českém Těšíně. Po včerejšku je zabydlený interiér příjemná změna. Michal se na své hosty pečlivě připravil a naplánoval si moderní menu, na které se pozvaní už těší. I když některá jídla jsou Michalova premiéra.

Místy to vypadá, jako by chtěl soupeře snad opít, aby mu byli příznivě nakloněni a zábava se pěkně rozproudila. Hostitel podává nejprve pálenku a další alkohol pak i mezi chody. Co to bude? Večeři zahájí lososový tatarák s kapary a tenhle předkrm s rybou zasyrova má velký úspěch, to Michal sice předpokládal, ale sám je úspěchem prvního chodu až zaskočen. Prostě risk je zisk… Na svoji verzi dýňové polévky si dýni nejprve předpekl, takže získala intenzivnější chuť a dal si práci i s opraženými semínky, ani zeleninový krém nedopadl vůbec špatně.

„Vepřová panenka v parmské šunce, celerové pyré s batáty a brusinková omáčka“ je hezky naservírovaný hlavní chod, který mohl mít pro někoho měkčí maso, pyré mohlo být smíchané dohromady, ale to už jsou detaily, nic zásadního kuchař Michal nepokazil. Pečlivou přípravu věnoval i vzhledově efektnímu nepečenému dezertu, který už se v historii Prostřeno! také několikrát připravoval, jde o stříšku ze sušenek, která má uvnitř schovaný banán. A zábava souvisí také s chutěmi a vůněmi – Michalovi hosté budou hádat různé suroviny a potraviny poslepu.


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michal, ve středu 11.3. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 11.3. 2020 – Michal:

Prostřeno – 11.3. 2020 – Michal
Prostřeno – 11.3. 2020 – Michal
Prostřeno – 11.3. 2020 – Michal
Prostřeno – 11.3. 2020 – Michal
Prostřeno – 11.3. 2020 – Michal
Prostřeno – 11.3. 2020 – Michal
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !