Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.5. 2016 – Irena

13. 05. 2016 | Poslední díl
Brno a jeho blízké okolí, kam tentokrát zavítáme, reprezentují tři muži a dvě ženy. Nejstarším ze soutěžících je respekt vzbuzující Martin, mnohými považovaný za favorita. Možná více než vaření se ale v tomto jihomoravském týdnu bude probírat taktika, protože už první účastník Michal přijde záhy s návrhem, aby všichni hráli o stejný počet domluvených bodů a nakonec se svorně podělili o deset tisíc, protože lepších deset tisíc v hrsti, než…

Milý Michale, z toho asi nic nebude, protože to odporuje pravidlům soutěže Prostřeno!, a navíc s tím třeba takový Martin nesouhlasí. A nebude se to líbit ani nejmladšímu Lukášovi, který do přípravy své večeře hodně investoval, dokonce samotného humra. Docela si věří i obě ženy, zda oprávněně, o tom můžeme mít jisté pochybnosti už ve středu, kdy u mladé maminky Marcely chybí spousta věcí, a talíře létají soutěžícím za zády.

Prostřeno – 13.5. 2016 – IrenaÚkolem týdne je uvařit či upéct něco z krupice a fantazie našich soutěžících končí většinou tak u krupicové kaše, takže babo či internete raď! K jídlu ty krupičkové kreace moc nebudou, je to od štábu další vypečený úkol týdne, který soupeřům zamotá hlavy. Kdo se ukáže jako největší taktik jihomoravského týdne? A kdo to nakonec celé vyhraje? Sledujte Prostřeno! z Brna a okolí!

Prostřeno – 13.5. 2016 – Irena:


V pátek 13.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno těhotná Irena (36). Jihomoravský týden uzavře v pátek hostitelka Irena, za kterou se vypravíme do centra Brna. Je zvyklá starat se o velkou rodinu, s partnerem pečují o čtyři děti a další miminko je na cestě. Jak moc ji bude limitovat její těhotenství? Irena, která toho během týdne zatím moc nesnědla, protože tvrdí, že se toho do ní prostě víc nevejde, vsadí na českou klasiku.

Někomu jde svým přístupem k jídlu v pořadu Prostřeno s datem 13.5. 2016 na nervy, oplatí jí soupeři to nimrání na talířích? Nebo neodolají jejímu opulentnímu menu? Sýrovému roládovému triu, poctivému kuřecímu vývaru s domácími nudličkami, kachním stehnům s bílým a červeným zelím a domácím knedlíkem nebo smetanovo-kakaovému mlsu?

Možná neodolají, jenže poslední večer se v pořadu Prostřeno s datem 13.5. 2016  zase všechno zamotá... Rozvine se během páteční ruční kreativní zábavy „hra na pravdu“ a odhalí se totožnost největšího taktika? Co z toho vyplyne? Vyplácí se v Prostřeno! taktizovat, nebo ne? A kdo vyhraje 50 000 korun a stane se hostitelem jihomoravského týdne? Irena, nebo někdo úplně jiný? Dívejte se!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Irena,
v pátek 13.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.5. 2016 – Irena:

Prostřeno – 13.5. 2016 – Irena
Prostřeno – 13.5. 2016 – Irena
Prostřeno – 13.5. 2016 – Irena
Prostřeno – 13.5. 2016 – Irena
Prostřeno – 13.5. 2016 – Irena
Prostřeno – 13.5. 2016 – Irena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !