Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13. 10. 2015 - Katarína

13. 10. 2015 | Poslední díl
Jako v latinskoamerické telenovele si budou tento týden připadat diváci oblíbeného pořadu Prostřeno! Ocitneme se v Libereckém kraji, kde se sejde pětice žen a jak už to někdy v ryze dámském kroužku bývá, budou se hlavně řešit lidské osudy, minulost, pocity viny, pár kostlivců vypadne ze skříně a pár jich tam naštěstí ještě zůstane.

Je to generačně pestrá partička a mladé soutěžící na to všechno zírají občas s údivem. Je to proto, že ještě nic nezažily, jak si myslí emočně labilní Bohunka? Nebo proto, že jsou prostě jinde a podobné citové výlevy jim připadají v pořadu o vaření nevhodné? Potečou proudy slz… A kam tentokrát směřuje úkol týdne?

Prostřeno – 13. 10. 2015 - KatarínaDo lesa, protože soutěžící z Liberecka mají připravit něco z lesních plodů, kam patří samozřejmě houby i lesní ovoce. Jak si dámy poradí v letošní chudé houbařské sezoně? A kdo se bude radovat z výhry? Zvítězí mládí, nebo zkušená kuchařka? Dívejte se na další cyklus Prostřeno!

Prostřeno – 13.10. 2015 – Katarína:


V úterý 13.10. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno uvolněná mladá maminka Katarína (31). Katarína je pohodová hostitelka, která nic moc neřeší. Rozhodla se skloubit moderní menu v podobě jednoho z předkrmů a hlavního chodu s dvěma tradičními chody slovenské kuchyně. Tam patří tradiční brynzová pomazánka, jistě zdravá a dobrá, ovšem ne každému chutnají aromatické sýry.

Druhý předkrm s kozím sýrem a červenou řepou je v pořadu Prostřeno s datem 13.10. 2015 nadplán, ten ale slaví přímo ovace. Legrační je, že hostitelku prý stály největší nervy bagety, kterým věnovala hodinu a půl, ale ve výsledku na ně zapomněla a nikdo se po nich ani nesháněl.
Kromě slavnostních slovenských pokrmů, v pořadu Prostřeno s datem 13.10. 2015 kam patří též kapustnica, se u stolu také probíraly tradiční svatební zvyky našich sousedů.

Katarína totiž chystá brzy velkou svatbu s otcem svého osmiměsíčního synka. Nejslabším bodem celého menu s vepřovou rolkou se švestkovou omáčkou a bramborovou kaší je asi „sladký pohár“, který by Katarína dnes připravila jinak – i většina soupeřek by mascarpone nahradila zmrzlinou.

Hostitelka je v pořadu Prostřeno s datem 13.10. 2015 v průběhu večera upozorněna na to, že má dolít, také jí dojdou příbory a musí je umýt na další chod, ale Katarína to bere sportovně, což jejímu večírku spíš přidá na pohodě. O zábavu se postará spousta balónků naplněných heliem.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Katarína,
v úterý 13. 10. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13. 10. 2015 - Katarína:

Prostřeno – 13. 10. 2015 - Katarína
Prostřeno – 13. 10. 2015 - Katarína
Prostřeno – 13. 10. 2015 - Katarína
Prostřeno – 13. 10. 2015 - Katarína
Prostřeno – 13. 10. 2015 - Katarína
Prostřeno – 13. 10. 2015 - Katarína
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles