8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5. 10. 2015 - Tomáš

5. 10. 2015 | Poslední díl
V Jihočeském kraji se o padesát tisíc a titul nejlepšího hostitele utkají tři muži a dvě ženy. Hlavní pozornost na sebe strhne kamioňák Milan, pěkný pruďas, který startuje na první dobrou. V žaludku mu leží dvacetiletý Libor, kterého oslovuje juniore. V jižních Čechách to bude jako na vojně: mazáci a bažanti. Ženy budou občas jen zírat s otevřenou pusou.

Tentokrát jsou to určitě muži, kdo mají víc řečí. Milanovo chování je častým tématem kritiky a příčinou dusna stolu. Přitom se prý chová úplně jinak před kamerou a jinak mimo, kdy je rádoby veselý a žertuje. Chce si Milan pořád něco dokazovat, jak si myslí Květa? „Považuje se za upřímného, ale ve výsledku je falešný jak pětka.“

Prostřeno – 5. 10. 2015 - TomášBude takový machr i v kuchyni? Tam se pánové pěkně zapotí, protože úkolem týdne jsou ovocné knedlíky. Bude to boj, ale na konci přece jen čeká šťastného výherce 50 000 korun! Kdo to bude – žena, nebo muž?

Prostřeno – 5.10. 2015 – Tomáš:


V pondělí 5.10. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Tomáš (28). Nadšený mladý amatérský kuchař není moc odvázaný z úkolu týdne - není divu, někomu by zabral i odpoledne. Tomáš ani nemá ovocné knedlíky moc rád. „Je jisté, že jako cukrář bych se neuživil,“ žertuje sebekriticky. „Ani váleček nemám, z preventivních důvodů,“ naráží na oblíbenou zbraň rozlícených manželek.

Trochu se v pořadu Prostřeno s datem 5.10. 2015 zapotí i u vlastního moučníku, což jsou šátečky plněné lesním ovocem, které mají k úkolu týdne docela blízko. Tomáš má moderní a docela pracné menu, tak bude mít co dělat i tak. Polévka zelňačka se dostane pod palbu kritiky, na hlavní chod se čeká příliš dlouho. Jak dopadne vepřová panenka na čerstvých liškách se šťouchaným bramborem na cibulce a tymiánu? Vyplatilo se to čekání?

Podle velkého kritika Milana je jídlo nedochucené, neosolené, studené, maso místy tvrdé. Lišky, stejně jako předtím zelňačka, jsou nahořklé a smetanový přeliv moc sladký. Nespletl si hostitel cukr a sůl? Z esa v rukávu je černý Petr, prý dobrý tak akorát k tomu skončit na dně koše. Ale ještě více než celkem průměrný hostitel dráždí Milana teprve dvacetiletý Libor, který se prý „ptá jak Lojza“. Tomáš se chce s hosty podělit o svoji oblíbenou zábavu. Kdo najde nejvíc mincí pomocí detektoru kovů? 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Tomáš,
v pondělí 5. 10. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5. 10. 2015 - Tomáš:

Prostřeno – 5. 10. 2015 - Tomáš
Prostřeno – 5. 10. 2015 - Tomáš
Prostřeno – 5. 10. 2015 - Tomáš
Prostřeno – 5. 10. 2015 - Tomáš
Prostřeno – 5. 10. 2015 - Tomáš
Prostřeno – 5. 10. 2015 - Tomáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !