8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2. 10. 2015 - Kateřina

2. 10. 2015 | Poslední díl
Hned několik překvapení čeká na hosty v Ústeckém kraji, kde se sejdou čtyři ženy a jeden muž. Úkol týdne není těžký, ale jeho obtížnost a záludnost se stupňuje. Jde o dobře známý pudink, ovšem v poměrně neznámých variacích. Diváci se mohou těšit na lepou majitelku pohřebního ústavu, která předvede akrobatiku u tyče, jednu vegetariánku, která vůbec nemíní dělat nějaké kompromisy, i když to zvládá celkem s úsměvem.

Jak pochodí v souboji se dvěma skalními příznivci masa, jako jsou klempířka Šárka a jediný muž týdne Honza? A nakonec je tu nejmladší Katka, která by moc potřebovala vyhrát a je ochotná hodně nízko bodovat. Ve svých dvaceti letech bude už trojnásobnou maminkou! Ale znáte to, kdo jinému jámu kopá... Kdo to na Ústecku nakonec vyhraje? Zvítězí taktika, nebo poctivá domácí kuchyně?

Prostřeno – 2.10. 2015 – Kateřina:


Prostřeno – 2. 10. 2015 - KateřinaV pátek 2.10. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno nejmladší Kateřina (20).
Vaření mladé maminky je samý zmatek a večírku neprospěje ani fakt, že v teplickém panelákovém bytě je málo místa a hostitelka se pokaždé musí při servírování otřít o Janu, které to ale není vůbec příjemné a trochu trne, kdy jí něco vylije na hlavu.

Ještě méně příjemné je v pořadu Prostřeno s datem 2.10. 2015 mňoukání a přítomnost hladové kočky, která se občas plete hostům pod nohy a jejíž chloupky jsou i v jídle. Katka má smůlu: těsto na „pomerančové překvapení“ připomíná spíš drobenku a na plech určitě nesteče, takže zatím je spíš překvapením pro hostitelku. Poradí jí tchyně, zda tam něco chybí? A poradí jí správně?
Ani těsto na domácí nudle nemá v pořadu Prostřeno s datem 2.10. 2015 tu správnou konzistenci a nakonec nudle zakalí drůbeží vývar, který je bohužel také přesolený. Z kuřecího masa je i roláda na hlavní chod, která se při servírování poněkud rozpadá.

Jenže pro Šárku není kuře žádné maso… Ani úkol týdne a ani dezert nejsou žádnou sladkou tečkou, která napraví hostitelčiny lapsy, mezi něž patří i uboze prostřený stůl bez příborů… Katka, která od pondělka taktizovala a nechovala se moc fair, překvapí samu sebe a sebekriticky přizná, že se jí to vlastně všechno vrátilo…Kdo se bude v závěru ústeckého finále nejvíce radovat? Kdo bude mít pocit, že mu jeho píle a zaujetí přihrálo úrodičku 50 000 korun?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kateřina,
v pátek 2. 10. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2. 10. 2015 - Kateřina:

Prostřeno – 2. 10. 2015 - Kateřina
Prostřeno – 2. 10. 2015 - Kateřina
Prostřeno – 2. 10. 2015 - Kateřina
Prostřeno – 2. 10. 2015 - Kateřina
Prostřeno – 2. 10. 2015 - Kateřina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !