8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 29. 9. 2015 - Šárka

29. 09. 2015 | Poslední díl
Hned několik překvapení čeká na hosty v Ústeckém kraji, kde se sejdou čtyři ženy a jeden muž. Úkol týdne není těžký, ale jeho obtížnost a záludnost se stupňuje. Jde o dobře známý pudink, ovšem v poměrně neznámých variacích. Diváci se mohou těšit na lepou majitelku pohřebního ústavu, která předvede akrobatiku u tyče, jednu vegetariánku, která vůbec nemíní dělat nějaké kompromisy, i když to zvládá celkem s úsměvem.

Jak pochodí v souboji se dvěma skalními příznivci masa, jako jsou klempířka Šárka a jediný muž týdne Honza? A nakonec je tu nejmladší Katka, která by moc potřebovala vyhrát a je ochotná hodně nízko bodovat. Ve svých dvaceti letech bude už trojnásobnou maminkou! Ale znáte to, kdo jinému jámu kopá... Kdo to na Ústecku nakonec vyhraje? Zvítězí taktika, nebo poctivá domácí kuchyně?

Prostřeno – 29.9. 2015 – Šárka:


Prostřeno – 29. 9. 2015 - ŠárkaV úterý 29.9. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno nejstarší hostitelka Šárka (45). Většina soupeřů považuje zatím za největší hráčku rozvedenou Šárku. Ale jak se včera ukázalo, možná to bude někdo úplně jiný… „Synovi jsem chtěla dokázat, že jsem hravá,“ říká o motivu své účasti trojnásobná maminka a dvojnásobná babička, která by si s případnou výhrou určitě věděla rady.

V téhle kuchyni vznikne výherní menu,“ představuje v pořadu Prostřeno s datem 29.9. 2015 sebevědomě prostor, kde uvaří české menu. „Pudinkové nebe“ je Šárčin vlastní dezert, o to lehčí bude mít úkol týdne, i když tam nakonec pudink skoro zapomene dát. První dva chody se podobají včerejšku u Jany; Šárka uvaří synova oblíbená jídla. Zlatým hřebem je česká klasika – hovězí s bramborovým knedlíkem a se špenátem. Zbyde na Růženu dost špenátu?

Možná bude v pořadu Prostřeno s datem 29.9. 2015 zklamaná, Šárka totiž nemá v úmyslu podstrojovat jí nějaké „veganské extrabuřty“. Prý měla snachu vegetariánku - a taky se kvůli ní nijak neomezovala! Prostě není nad flákotu, jak říká… Nudle v polévce budou poctivé, připravené přímo před kamerou, maso ale v polévce není, což někomu vadí. Jenže podle Šárky je v jednoduchosti krása, tak vypadá její jídlo, stůl i bydlení. „Dělám docela těžkou práci, mám skoro pořád hlad, mám ráda omáčky,“ přizná se. A pivo… A majonézu… té je dost v předkrmové pomazánce, která je jednoduchá, vláčná a možná lepší než ty včerejší. Tanec bude na pořadu i dnes, ale hostitelka si na to radši pozve kamaráda, imitátora z travesty show.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Šárka,
v úterý 29. 9. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 29. 9. 2015 - Šárka:

Prostřeno – 29. 9. 2015 - Šárka
Prostřeno – 29. 9. 2015 - Šárka
Prostřeno – 29. 9. 2015 - Šárka
Prostřeno – 29. 9. 2015 - Šárka
Prostřeno – 29. 9. 2015 - Šárka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !