Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25. 9. 2015 - Lenka

25. 09. 2015 | Televizní tipy
Severomoravské pusinky dostanou za úkol vytvořit pusinky a některé si s tím poradí levou zadní. V Moravskoslezském kraji se sejdou samé ženy, zklamaná je největší taktička týdne. Nejmladší Simone se těšila na čtyři chlapy, ale společnost jí budou dělat ženy, o kterých nemá moc velké mínění. Chce nízko bodovat, usmívat se a tvářit se mile a být středem pozornosti. A to se jí daří. Na své vaření se posilní.

Prostřeno – 24. 9. 2015 - Lenka

Pátek: Dosud klidná stavařka Lenka (33) neunese kritiku a vypění
Inteligentně působící maminka dvojčat a sportovkyně Lenka je realistka a po včerejšku čeká „velkou neobjektivitu a kritiku,“ takhle pesimisticky se dívá na vlastní finále. Oprávněně? Nebo to bude ještě horší? Už víme, proč se Lenka tak zajímala o cibuli, sama plánuje cibulovou marmeládu, tedy něco podobného jako už měla včera u konkurence. Zuzka si myslí, že nasadila Prostřeno – 25. 9. 2015 - Lenkatak vysokou laťku, že Lence nezbývá nic jiného, než se po ní opičit. Na předkrm si Lenka si předpekla chléb i kachnu, první chod má ale spoustu much. Absolutní propadák je pro Zuzanu i ostatní teplý zeleninový salát, což je druhý předkrm.

Hostitelka vynechala polévku, což asi byla chyba. Lenka je zklamaná, protože poprvé u ní všechnyza celý týden otevřeně nahlas řekly, že jim něco nechutná. Má ještě nějaké šance na vítězství, v něž doufala? Zachrání to hlavní chod, moderní obměna vepřo-knedlo-zelo? Ale kde je zelí? A proč je vepřové maso tak suché a špecle sladké? „Na blbou otázku, blbá odpověď. Do těch špeclí jsem nasypala cukr a to maso jsem sušila tři hodiny v troubě, aby vám to nechutnalo,“ ironicky se brání Lenka z pořadu Prostřeno – 24. 9. 2015 - Lenka, která kritiku dost špatně snáší. Simone je naposledy upřímná, a to že velmi. Prý chtěla u stolu vždycky zažít tu pořádnou, opravdovou hádku!

Zachrání poslední večírek dodatečná omluva, originální zábava a tiramisu s esíčky a melounem? Lenka je prý hlavně naštvaná sama na sebe…

Kdo se bude radovat a smát jako poslední? Komu spadne do klína 50 000 korun?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka, v pátek 25. 9. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25. 9. 2015 - Lenka:

Prostřeno – 25. 9. 2015 - Lenka
Prostřeno – 25. 9. 2015 - Lenka
Prostřeno – 25. 9. 2015 - Lenka
Prostřeno – 25. 9. 2015 - Lenka
Prostřeno – 25. 9. 2015 - Lenka
Prostřeno – 25. 9. 2015 - Lenka
Prostřeno – 25. 9. 2015 - Lenka
Prostřeno – 25. 9. 2015 - Lenka
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !