8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.4. 2020 – David

3. 04. 2020 | Poslední díl
Prostřeno! zůstává v Praze a Středočeském kraji, kde se (občas u Kolína) potkají tři ženy a dva muži, kteří se budou opět ucházet o krásnou výhru šedesáti tisíc korun a titul hostitele týdne. Půjde o mladou a střední generaci, jídelníčky budou tradiční i moderní, pestré. Zajímavé je, že na stole se objeví také zvěřina, překvapí kohoutí a bažantí vývar nebo dančí svíčková.

A co bude úkolem týdne tentokrát? Preclíky! Vyláme si na nich někdo zuby? Komu se povedou upéct ty nejlepší preclíky? I v Praze a okolí se stále hledá nějaký taktik. Najde se? Kdo si v srdci Čech povede nejlépe? To teprve uvidíte! Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 3.4. 2020 – David:


Prostřeno – 3.4. 2020 – DavidV pátek 3.4. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno podlahář David (47). Při šmejdění po novém domě návštěvu překvapí nejen Davidovo moderní venkovské bydlení, ale také dětský pokoj malého kluka, o kterém nevědí, jestli je to Davidův syn, vnuk, nebo jak to vlastně je? David zvědavost kolegů v průběhu večeře uspokojí a už se moc těší, až jim předloží své vybrané menu.

Normálně by byla poslední večeře dost nákladná, ale protože myslivost a rybaření jsou Davidovým velkým koníčkem, může se spolehnout na vlastní zdroje. Hosty překvapí skladba pátečního jídelníčku. Ale je jasné, že ryby a zvěřina vždy představují riskantní volbu, navíc jejich kombinace. V tom má hostitel trochu smůlu, při větším štěstí by narazil na nadšenější strávníky. V kuchyni si David věří. Nebude zklamaný, že třeba jeho milovaná treska připadá Dominice bez chuti?

Prostě jako mražená ryba a ne čerstvá, jak tvrdí rybář? Za některé věci si ale trémista David může sám. Do svého bažantího vývaru zapomněl zavařit kapání, navíc polévka připadá hostům mastná, včera si na kohoutovi pochutnali u Evy víc. Dominiku, která nemusí smetanové omáčky, vůbec nepotěší hlavní chod. Dančí svíčková s domácím knedlíkem by mohla být božská, ovšem až na ten knedlík, který se hostiteli bohužel srazil. Ani srovnání včerejší a dnešní vanilkové zmrzliny nedopadne pro Davida dobře.

S Dominikou u stolu je zase legrace, i když někdy jsou její poznámky už na hraně. David pak jako správný nimrod soupeře vezme ven a svěří jim do rukou vzduchovku, aby si zastříleli na terč. Nadšení jsou všichni a tahle zábava je příjemným završením nejen pátečního finále, ale i celého týdne. Prozradí si soupeři navzájem, jak bodovali? Najde se mezi nimi hledaný taktik?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel David, v pátek 3.4. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.4. 2020 – David:

Prostřeno – 3.4. 2020 – David
Prostřeno – 3.4. 2020 – David
Prostřeno – 3.4. 2020 – David
Prostřeno – 3.4. 2020 – David
Prostřeno – 3.4. 2020 – David
Prostřeno – 3.4. 2020 – David
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !