Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20. 3. 2020 – Pavla

20. 03. 2020 | Poslední díl
Jediný muž, který týden zahájí, a čtyři ženy se sejdou kolem stolu na Vysočině. Úkolem týdne bude surovina, která k tomuto malebnému kraji tradičně patří. Ano, jsou to brambory. Tentokrát to ale budou „brambory nasladko“, i když ty naslano se dostanou do každého jídelníčku - bude to bramborový týden i bez úkolu týdne. Se zadáním si soutěžící poradí se střídavými úspěchy, jinak se ale bude bodovat docela vysoko. Koncem týdne poznáme Pavlínu i Pavlu, budou se někomu tahle dvě podobná jména plést? Účastnice si budou říkat po svém – z Pavly je Pája a z paní Marie Máša.

Máša je tahounem zábavy, vůbec je to veselá parta, jen Karla z té holčičí konverzace už někdy brní uši. Někteří hostitelé to zkusili na chvíli ve světě i v Praze, pak se ale na Vysočinu vrátili. Jen Pája to má naopak. Opět nahlédneme do bytů i domečků, ochutnáme českou kuchyni i nějaké zahraniční speciality a poznáme pár věrných čtyřnohých mazlíčků. Kdo za svoji večeři dostane nejvyšší počet bodů a zvítězí v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc korun může získat nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 20. 3. 2020 – Pavla:


Prostřeno – 20. 3. 2020 – PavlaV pátek 20. 3. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno mzdová účetní Pavla řečená Pája (37). Kritickou Pavlu, která si říká Pája, kolegové trošku podezírají z taktizování. Je to ale pravda? Nekřivdí jí? Pavla si se všemi tak úplně nesedne a soupeři jsou hodně zvědaví na to, kam je poslední hostitelka pozve a co jim nabídne. A také jsou trošku nervózní; proč si mají proboha vzít plavky? Finále se neodehraje u hostitelky, která už dlouho žije se svým partnerem v Praze, kam před lety odešla za prací. Pája si toto sdělení ale nechá chvilku pro sebe.

Návštěvu pozve na venkov do domečku svých rodičů, kde také kdysi žila a dnes sem jezdí už jen na návštěvu. Má tu svůj pokoj a přivezla si i svého milovaného pejska. Pája je zasnoubená a ráda by se vdávala. Radši peče, než vaří, koníčkem mzdové účetní je totiž výroba dortů. Každý z hostů si jeden takový dortík odveze jako památku na natáčení, předtím si ho ale v rámci zábavy musí ještě ozdobit fondánovou figurkou.

Pavla zvolila zvláštní menu, do kterého nemálo investovala. Je zčásti asijské, soupeři ani nevědí, co dostanou k jídlu. A Karlovi něco takového docela vadí, Máša má zase mnohem raději českou klasiku. Zvědaví jsou ale všichni. Pája je při vaření velmi rychlá, ale i ona zazmatkuje: hrášková polévka se skoro vyvaří a musí se dodělat znovu. Nejlépe asi dopadne předkrm; růžová marinovaná kachní prsa se salátkem připomínají soupeřům roastbeef, bohatý a nevšední asijský salát je zajímavě dochucený, první chod vypadá lákavě.

Krůtí „Bulgogi s batátovo-bramborovou kaší s pečenými tomaty“ obsahuje koupenou i doma připravenou marinádu, jenže sladké batáty nejsou oblíbenou přílohou všech a k masu na korejský způsob se moc nehodí. Zvláštní je, že u tak zkušené pekařky není poslední chod pečený. Neznámá „Açaí na tigela“ je miska mixovaného brazilského ovoce s medem, dezert někomu připadá sladký, jinému naopak kyselý. Prostě opět se potvrdilo, že „tisíc lidí, tisíc chutí“.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Pavla, v pátek 20.3. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20. 3. 2020 – Pavla:

Prostřeno – 20. 3. 2020 – Pavla
Prostřeno – 20. 3. 2020 – Pavla
Prostřeno – 20. 3. 2020 – Pavla
Prostřeno – 20. 3. 2020 – Pavla
Prostřeno – 20. 3. 2020 – Pavla
Prostřeno – 20. 3. 2020 – Pavla
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !