8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1.4. 2020 – Adrian

1. 04. 2020 | Poslední díl
Prostřeno! zůstává v Praze a Středočeském kraji, kde se (občas u Kolína) potkají tři ženy a dva muži, kteří se budou opět ucházet o krásnou výhru šedesáti tisíc korun a titul hostitele týdne. Půjde o mladou a střední generaci, jídelníčky budou tradiční i moderní, pestré. Zajímavé je, že na stole se objeví také zvěřina, překvapí kohoutí a bažantí vývar nebo dančí svíčková.

A co bude úkolem týdne tentokrát? Preclíky! Vyláme si na nich někdo zuby? Komu se povedou upéct ty nejlepší preclíky? I v Praze a okolí se stále hledá nějaký taktik. Najde se? Kdo si v srdci Čech povede nejlépe? To teprve uvidíte! Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!


Prostřeno – 1.4. 2020 – Adrian:


prostreno-1-4-2020-38.jpgVe středu 1.4. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno Adrian (25). Mladý pohodář Adrian pracuje jako specialista odbytu ve stavebninách a žije se svou partnerkou v malém bytě na Smíchově. Rád fotí a cestuje, jeho přítelkyně má mexický původ, což vzbudí údiv a všetečné otázky u stolu. Soupeře potěší, že Adrian přešel na italskou kuchyni a těší se na změnu. Hostitel vaření miluje, má kulinářské zkušenosti, ale uprostřed týdne se mu moc nedaří. Řízne se do prstu, a téměř s každým chodem přijde nějaký problém.

Na předkrmovou „variaci bruschett“ si Adrian sám upeče veky, ale chlebíčky před obložením ještě opeče, že křupou až moc. Vypadají velmi lákavě, každý má jinou oblohu, ale třeba bruschetta s kozím sýrem není pro každého. Karolína se nad aromatickým sýrem, který v životě ještě neochutnala, pěkně ošklíbá. Pórková krémová polévka je hodně bramborová. David, který polévkové krémy nemá rád, i když na tenhle se výjimečně těšil, je otrávený, protože více než polévka je to kaše.

Druhý chod zůstane na talířích a hosté nedojedí ani „domácí pastu s kachním ragú“. Ragú Adrian bohužel připálil, i když část masa se šťávou zachránil. Dost práce mu daly domácí široké nudle, do kterých se pustil bez pomoci strojku. Náprava hlavního chodu zabrala nějaký čas, čekalo se, a těstoviny jsou hodně na skus, což všichni také nemusejí.

Díky milovnicím sladkého dopadne i ve středu nejlépe dezert (čokoládová panna cotta s ovocem), přesto Dominika najde mouchy i na posledním chodu. A protože jsme v kulinářské soutěži, hostitel si zvolí tematickou zábavu související s jídlem – ochutnávku poslepu. Přestože je Adrian z vlastního výkonu zklamaný, nakonec je u stolu docela legrace.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Adrian, ve středu 1.4. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1.4. 2020 – Adrian:

Prostřeno – 1.4. 2020 – Adrian
Prostřeno – 1.4. 2020 – Adrian
Prostřeno – 1.4. 2020 – Adrian
Prostřeno – 1.4. 2020 – Adrian
Prostřeno – 1.4. 2020 – Adrian
Prostřeno – 1.4. 2020 – Adrian
Prostřeno – 1.4. 2020 – Adrian
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !