8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 30.3. 2020 – Dominika

30. 03. 2020 | Poslední díl
Prostřeno! zůstává v Praze a Středočeském kraji, kde se (občas u Kolína) potkají tři ženy a dva muži, kteří se budou opět ucházet o krásnou výhru šedesáti tisíc korun a titul hostitele týdne. Půjde o mladou a střední generaci, jídelníčky budou tradiční i moderní, pestré. Zajímavé je, že na stole se objeví také zvěřina, překvapí kohoutí a bažantí vývar nebo dančí svíčková.

A co bude úkolem týdne tentokrát? Preclíky! Vyláme si na nich někdo zuby? Komu se povedou upéct ty nejlepší preclíky? I v Praze a okolí se stále hledá nějaký taktik. Najde se? Kdo si v srdci Čech povede nejlépe? To teprve uvidíte! Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!


Prostřeno – 30.3. 2020 – Dominika:


Prostřeno – 30.3. 2020 – DominikaV pondělí 30.3. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno profesionální cukrářka Dominika (23). Jako první dveře svého pražského bytu v Hájích otevře usměvavá Dominika, která se i s přítelem teprve před měsícem vrátila z Anglie, což vzhledem k jejímu klasickému českému menu překvapí. Původně prý koketovala s myšlenkou podávat anglické menu, pak se ale bála, že by někomu nemuselo chutnat; ostatně sama nebyla z britské kuchyně ani celé tamní zkušenosti nadšená.

V předkrmu Dominika přesně neuvedla, jaké pečivo bude ke své vepřové pomazánce podávat, proto se rozhodla, že kvůli úspoře času místo plánovaných housek upeče úkol týdne – preclíky. To jí ale úplně nevyšlo, protože nakonec díky vykynutí vznikly z preclíků stejně spíš housky. Rychlou zeleninovou polévkou se mladá kuchařka nechtěla moc zdržovat, měla náročnější hlavní chod, a hlavně moučník. „Staročeský hovězí guláš s houskovým knedlíkem“ soupeři spíše chválí, maso a omáčka se povedly, jen knedlík by si někdo dal k omáčce radši tužší.

Sama Dominika není z vlastní přílohy nadšená, „buchtičky s vanilkovým krémem a espumou“ se jí ale povedly. Ještě aby ne, vždyť je to šéfcukrářka! Hosty zajímá, co je ona záhadná espuma v názvu oblíbeného dětského jídla. Největší slabinou hostitelky je servis: prostírání nic moc a pití vázlo, dokonce chyběl otvírák na víno a muselo se improvizovat s vařečkou. Jako přípitek Dominika, která sama alkohol téměř nepije, nabídne dětské šampaňské. Je to spíš oťukávací večeře, Dominika bude mít ještě hodně prostoru k tomu se projevit. Rozproudí atmosféru prvního večírku hra Hádej, kdo jsem?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Dominika, v pondělí 30.3. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 30.3. 2020 – Dominika:

Prostřeno – 30.3. 2020 – Dominika
Prostřeno – 30.3. 2020 – Dominika
Prostřeno – 30.3. 2020 – Dominika
Prostřeno – 30.3. 2020 – Dominika
Prostřeno – 30.3. 2020 – Dominika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !