8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2.4. 2020 – Eva

2. 04. 2020 | Poslední díl
Prostřeno! zůstává v Praze a Středočeském kraji, kde se (občas u Kolína) potkají tři ženy a dva muži, kteří se budou opět ucházet o krásnou výhru šedesáti tisíc korun a titul hostitele týdne. Půjde o mladou a střední generaci, jídelníčky budou tradiční i moderní, pestré. Zajímavé je, že na stole se objeví také zvěřina, překvapí kohoutí a bažantí vývar nebo dančí svíčková.

A co bude úkolem týdne tentokrát? Preclíky! Vyláme si na nich někdo zuby? Komu se povedou upéct ty nejlepší preclíky? I v Praze a okolí se stále hledá nějaký taktik. Najde se? Kdo si v srdci Čech povede nejlépe? To teprve uvidíte! Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!


Prostřeno – 2.4. 2020 – Eva:


Prostřeno – 2.4. 2020 – EvaVe čtvrtek 2.4. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno Eva (35). Sympatická Eva je čerstvě vdaná, i když s manželem žijí už několik let a mají spolu dvouletého Huga. Eva vystudovala uměleckou školu a malování má dnes jako koníček, její partner zase vyřezává ze dřeva. Umělecká rodinka obývá prostorný mezonetový byt v Kolíně, kde mají na své výtvarné záliby místo. Dost místa nabízí i kuchyně, ve čtvrtek hlavní ateliér paní Evy.

Její menu hosty zaujme už tím, že na druhý chod dostanou kohoutí vývar s nudlemi - takovou polévku asi ještě nikdo nikdy nejedl. Soupeři jsou zvědaví, jaký bude rozdíl mezi běžným kuřecím nebo slepičím vývarem, o co bude polévka z kohouta silnější. A také se těší na steak z vepřové krkovičky a cibulové brambůrky. Záhadou je pro ně poslední chod „Banana Chimi s vanilkovou zmrzlinou“.
To je dezert z Mexika s tortillou, banánem, zmrzlina by měla být domácí. Večeře u Evy začne kuřecí paštikou s mandlemi a brusinkami s domácí bagetkou. O domácí paštice má své pochybnosti David, pak ale vezme Evu na milost a polévku jí velmi pochválí. Dokonce ji i dojí s tím, že ty předešlé vlastně za moc nestály. U stolu se na okamžik skoro schyluje k hádce, protože Dominika si také žádné servítky nebere, navíc tahle pražská a středočeská pětka pořád hledá nějakého taktika.

Eva je ale dobrá hostitelka a v klidu pokračuje dál. Její hlavní chod je chutný, ale dokonalý není, krkovička se někomu zdá trošku tuhá a cibulové brambůrky, na které hostitelka dost spoléhala, jsou spíš propadák. A kdo si přidal pepřovou omáčku, neudělal dobře, protože byla pepřová už tak dost. Peprná je i zábava – hra twerk s pingpongovými míčky, kdy hosté musí energicky vrtět a třást zadkem, dokud míčky nevypadnou. Kupodivu se do té blázniviny aktivně zapojí i nejstarší David a nebojí se, že se zesměšní.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Eva, ve čtvrtek 2.4. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2.4. 2020 – Eva:

Prostřeno – 2.4. 2020 – Eva
Prostřeno – 2.4. 2020 – Eva
Prostřeno – 2.4. 2020 – Eva
Prostřeno – 2.4. 2020 – Eva
Prostřeno – 2.4. 2020 – Eva
Prostřeno – 2.4. 2020 – Eva
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !