Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 19.2. 2014 - Veronika

19. 02. 2014 | Poslední díl
Neobyčejný týden plný obyčejného jídla, nebo to bude naopak? Obojí: docela neobyčejný týden a navzdory všem kritickým řečem, kterých uslyšíme přehršel, i některé pokrmy budou neobyčejné. Neobyčejně dobré, neobyčejně nepovedené, neobyčejně exotické, dokonce neznámé. A také pikantní, protože povinným úkolem týdne je příprava mexické speciality.

Ve hře jsou i čtyři drůbeží vývary. Jsme totiž na severu republiky, je zima, a přestože všechny soutěžící hřeje mládí a popohání soutěživost, ať se v Ústeckém kraji pěkně zahřejí! A také dopálí, protože si vážně nic nedarují. Jak uspějí tři ambiciózní muži a dvě mladé ženy v soutěži o 50 000 korun? Všichni chtějí vyhrát a vůbec se tím netají! Sledujte Primu a své oblíbené Prostřeno!, které bude tentokrát dost napínavé…

Prostřeno 19.2. 2014 – Veronika:


Prostřeno 19.2. 2014 - VeronikaVe středu 19.2. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno studentka a chovatelka Veronika (24). Středa patří budoucí učitelce Veronice, která s přítelem chová exotická zvířata, nejradši má asi ale kuřata. Aspoň k jídlu. Středeční večeře je totiž „kuřecí maraton“:

Těstovinový salát s kuřecím masem
předchází kuřecímu vývaru s celestýnskými nudlemi, následuje maghrebské kuře, naštěstí dobrý jablkový koláč je už bez masa. Veroničino jídlo v pořadu Prostřeno s datem 19.2. 2014 lépe chutná, než vypadá, a tak se soutěžící docela najedí, nezklame ani nadstavbová pikantní mexická polévka.

Ivan, který se na menu v pořadu Prostřeno s datem 19.2. 2014 moc netvářil, dokonce zapomene jíst rukama, nebo ho to už přestalo bavit? Arabský recept na kuře je dobrý, jen ta pečená rýže se úplně nepovedla, ale suverénní Veronika chyby nepřizná. A baví se.
Vít se už pasoval na samozvaného gastronomického znalce týdne - prý bezpečně pozná, zda jsou fazole v polévce čerstvé, nebo z plechovky.

Opravdu? Zatím nejoriginálnější zábava připomíná úkoly ze soutěže Pevnost Boyard. Hostitelka má doma krajtu, kraby, štíry. Soutěžící dostanou odměnu, ale musí si pro ni vlastnoručně sáhnout do terária…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Veronika,
ve středu 19.2. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 19.2. 2014 - Veronika:

Prostřeno 19.2. 2014 - Veronika
Prostřeno 19.2. 2014 - Veronika
Prostřeno 19.2. 2014 - Veronika
Prostřeno 19.2. 2014 - Veronika
Prostřeno 19.2. 2014 - Veronika
Prostřeno 19.2. 2014 - Veronika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !