Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 4.2. 2014 - Luboš

4. 02. 2014 | Poslední díl
Tentokráte nás v pořadu Prostřeno pohostí Zlínský kraj, jehož barvy budou hájit tři ženy, z toho dvěVeroniky – jedna blondýna, druhá bruneta – a dva muži. Úkol týdne bude příjemný, soutěžící musí namíchat chutné a nazdobené nápoje. Nebude chybět Mojito, Cuba Libre nebo Tequilla Sunrise, seznámíme se i s krajovým „hanáckým penicilinem“.

Hráčem týdne je v pořadu Prostřeno nejstarší Luboš, který má spadeno především na dezerty. Počítá patra dortů, hledá piškoty, kontroluje symetrii moučníků a hodnotí konzistenci zákusku. Z „konzistence“ se proto stane heslo zlínského týdne. Blonďatá Veronika se špičkuje s Lubošem už od úterka, asi ho prokoukla nejlépe.

Prostřeno 4.2. 2014 - LubošNikdo neví, co se vyklube z tiché vody Dalibora, a všechny zaskočí letní rodinné sídlo, kam je v zimě pozve nejmladší Jana. Ale co se musí těmhle Moravákům přiznat? Snaží se, co se zábavy týče, jak uvidíte od pondělí na Primě ve svém oblíbeném Prostřeno!

Prostřeno 4.2. 2014 – Luboš:


V úterý 4.2. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno stavbyvedoucí Luboš (42). Do svého rekonstruovaného domku v Kelči na rozhraní Hané a Valašska pozve své soupeře bodrý chlapík Luboš.

Ten má pro soupeře pořadu Prostřeno s datem 4.2. 2014 „hanácký penicilin“, což je jeho verze povinného úkolu, a téměř česko-slovenské menu: zapečené žampiony se sýrem, které slaví úspěch, zelnice s uzeným už takový sukces nemá, hlavním chodem je živáňská v podobě balíčků upečených v troubě, každý si svoji porci naloženého šťavnatého vepřového s bramborem a cibulí vybalí z alobalu sám.

Je to pikantní jídlo a Dalibor Peprníček peprné nemusí. Luboš prý poprvé v životě upekl štrůdl, jak to dopadlo? „Na chlapa dobrý,“ pochválí ho v pořadu Prostřeno s datem 4.2. 2014 svým typickým způsobem blonďatá Veronika.

Brunetka zase ocení zábavu. Není to sice žádná řachanda, ale zajímavá etnografická exkurze do dílny, kde se ručně šijí boty k hanáckým krojům – a soutěžící si to mohou i sami vyzkoušet.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Luboš,
v úterý 4.2. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 4.2. 2014 - Luboš:

Prostřeno 4.2. 2014 - Luboš
Prostřeno 4.2. 2014 - Luboš
Prostřeno 4.2. 2014 - Luboš
Prostřeno 4.2. 2014 - Luboš
Prostřeno 4.2. 2014 - Luboš
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zatím vede, ale myslela jsem, že se vyšvihne víc
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles