8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 18.2. 2014 - Jitka

18. 02. 2014 | Poslední díl
Neobyčejný týden plný obyčejného jídla, nebo to bude naopak? Obojí: docela neobyčejný týden a navzdory všem kritickým řečem, kterých uslyšíme přehršel, i některé pokrmy budou neobyčejné. Neobyčejně dobré, neobyčejně nepovedené, neobyčejně exotické, dokonce neznámé. A také pikantní, protože povinným úkolem týdne je příprava mexické speciality.

Ve hře jsou i čtyři drůbeží vývary. Jsme totiž na severu republiky, je zima, a přestože všechny soutěžící hřeje mládí a popohání soutěživost, ať se v Ústeckém kraji pěkně zahřejí! A také dopálí, protože si vážně nic nedarují. Jak uspějí tři ambiciózní muži a dvě mladé ženy v soutěži o 50 000 korun? Všichni chtějí vyhrát a vůbec se tím netají! Sledujte Primu a své oblíbené Prostřeno!, které bude tentokrát dost napínavé…

Prostřeno 18.2. 2014 – Jitka:


Prostřeno 18.2. 2014 - JitkaV úterý 18.2. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno mladá paní Jitka (24). Druhý den se k plotně postaví momentálně nezaměstnaná Jitka. Výborná hostitelka, to je ale asi tak jediná pochvala, jakou v úterý večer uslyší, přestože v závěru zapomene na kávu a celá se klepe z nervozity. Je to katastrofa.

Sebevědomý Vít Jitku v pořadu Prostřeno s datem 18.2. 2014 vůbec nešetří. Jenže co dělat, když naložený hermelín není rozleželý, kuřecí vývar je zakalený, domácí nudle tak dlouhé, že se prý skoro nedají jíst - Ivan je nabírá opět rukama. „Krájela jsi je bruslemi?“ zajímá Víta.

´Sloní ucho´ není předimenzovaný ´wiener schnitzel´, jak se pánové možná těšili, ale bramborák plněný masovo zeleninovou u směsí a la česká ´čína´. S něčím takovým by Jitka možná zabodovala v minulém týdnu, ale tentokrát se moc nechytá. Hostitelku kritika v pořadu Prostřeno s datem 18.2. 2014 znechucuje, ale drží se, na tváří křečovitý úsměv, i když možná propláče noc.

Také u ní se návštěvě moc nelíbí a tak zvaná ´hrk hrk buchta´ se zdá moc obyčejná. A to je momentálně nezaměstnaná Jitka vyučená kuchařka. Nikdy se vařením neživila, asi věděla proč… Její mexická improvizace z kynutého těsta je pro někoho nepoživatelná. Stane se z dobromyslné mladé paní od zítřka bohyně pomsty, jak slibuje? To uvidíte již v úterý 18.2. 2014 v pořadu Prostřeno.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jitka,
v úterý 18.2. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 18.2. 2014 - Jitka:

Prostřeno 18.2. 2014 - Jitka
Prostřeno 18.2. 2014 - Jitka
Prostřeno 18.2. 2014 - Jitka
Prostřeno 18.2. 2014 - Jitka
Prostřeno 18.2. 2014 - Jitka
Prostřeno 18.2. 2014 - Jitka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !