8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 13.2. 2014 - Helena

13. 02. 2014 | Poslední díl
V Pardubickém kraji to tentokrát nebude o perníku, ale o ženské rivalitě, barevném želé a bramborácích. S třaslavými dezerty se roztrhl pytel a lidová pochoutka z brambor je úkolem týdne. A pěkně zákeřným, náročnost stoupá.

Ačkoli poslední hostitelka pořadu Prostřeno Hanka bramboráky miluje, v pátek jich má už i ona dost, a navíc musí usmažit bramborák s jablky. Také se můžeme těšit na bramborák z chleba, bramborák kynutý (a nedopečený) nebo se zelím. Masitá meníčka by uspokojila i chlapy, ale žádný nedorazí.

Prostřeno 13.2. 2014 - HelenaNa Pardubicku půjde o čistě ženskou jízdu! Největší zlobilkou je nejmladší Joanna. Má nejméně zkušeností a nejvíce řečí, ale uprostřed týdne ztratí hlas – a stejně ji bude slyšet nejvíce. V Pardubickém kraji to bude tentokrát o vlásek a jeden spadne i do jídla! Viděl ho ale někdo? Možná právě vy! Přesvědčte se na vlastní oči v pořadu Prostřeno!

Prostřeno 13.2. 2014 – Helena:


Ve čtvrtek 13.2. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno obchodnice Helena (45). Od zkušené Heleny z Vysokého Mýta všichni čekají v kuchyni téměř profesionální výkon. Nezklame? Byt svědčí o tom, že estetice věnuje milovnice módy a majitelka obchodu s textilem velkou pozornost.

Svoji večeři Helena v pořadu Prostřeno s datem 13.2. 2014 určitě neodflákne, ale zaplatí za to časovým skluzem. Joanna při hodinovém čekání na hlavní chod málem usne. Hovězí na víně s bramborovou kaší chce svůj čas, snad bude stát za to… Ale Helena se nedá.

Dámy na začátku v pořadu Prostřeno s datem 13.2. 2014 naladí jemná paštika s domácím chlebem i bramboračka ve stylu chytré horákyně. Helena nechce udělat chybu a houby podává pro jistotu zvlášť.

Bramborák-podlistník si žebrá o modifikaci a možná by si změnu zasloužila i zábava, protože šití medvídků z ponožek není bůhvíjaká sranda. Želatina je hit pardubického týdne – obsahuje ji i třetí nepečený dezert – smetanový krém s čokoládou a ovocem.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Helena,
ve čtvrtek 13.2. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 13.2. 2014 - Helena:

Prostřeno 13.2. 2014 - Helena
Prostřeno 13.2. 2014 - Helena
Prostřeno 13.2. 2014 - Helena
Prostřeno 13.2. 2014 - Helena
Prostřeno 13.2. 2014 - Helena
Prostřeno 13.2. 2014 - Helena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !