8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 12.2. 2014 - Petra

12. 02. 2014 | Poslední díl
V Pardubickém kraji to tentokrát nebude o perníku, ale o ženské rivalitě, barevném želé a bramborácích. S třaslavými dezerty se roztrhl pytel a lidová pochoutka z brambor je úkolem týdne. A pěkně zákeřným, náročnost stoupá.

Ačkoli poslední hostitelka pořadu Prostřeno Hanka bramboráky miluje, v pátek jich má už i ona dost, a navíc musí usmažit bramborák s jablky. Také se můžeme těšit na bramborák z chleba, bramborák kynutý (a nedopečený) nebo se zelím. Masitá meníčka by uspokojila i chlapy, ale žádný nedorazí.

Prostřeno 12.2. 2014 - PetraNa Pardubicku půjde o čistě ženskou jízdu! Největší zlobilkou je nejmladší Joanna. Má nejméně zkušeností a nejvíce řečí, ale uprostřed týdne ztratí hlas – a stejně ji bude slyšet nejvíce. V Pardubickém kraji to bude tentokrát o vlásek a jeden spadne i do jídla! Viděl ho ale někdo? Možná právě vy! Přesvědčte se na vlastní oči v pořadu Prostřeno!

Prostřeno 12.2. 2014 – Petra:


Ve středu 12.2. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno maminka Petra (31). Za dvojnásobnou maminkou Petrou se vydáme do krásné Litomyšle, kterou si dámy ještě projedou v kočáře. Mladá hostitelka v pořadu Prostřeno s datem 12.2. 2014 přiznává, že u nich doma vaří hlavně manžel.

Je proto načase mu dokázat, že to také umí. Na jídelníčku je v pořadu Prostřeno s datem 12.2. 2014 opět vývar, ale se zajímavou inovací – játrovými nudlemi. Nejlépe asi dopadnou úvodní kuřecí špízky se salátem, domácím pečivem a zvlášť servírovaným sosem. Marinovaná roláda z panenky má náplň ze špenátu a mozzarelly. Co se stalo přes noc s Joannou?

Ztratila hlas a z milé společnice se změnila v největší kritičku týdne. Roláda se jí zdá suchá, brambory nedopečené, přestože Petra v pořadu Prostřeno s datem 12.2. 2014 vtipně zkombinovala přílohu se svým povinným chlebovým bramborákem.

Děvčatům se už asi bude zdát o želatině, která je též součástí Petřina malinového poháru. „Moc mi chutnal,“ říká Joanna, „až na ty vlasy…“

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
ve středu 12.2. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 12.2. 2014 - Petra:

Prostřeno 12.2. 2014 - Petra
Prostřeno 12.2. 2014 - Petra
Prostřeno 12.2. 2014 - Petra
Prostřeno 12.2. 2014 - Petra
Prostřeno 12.2. 2014 - Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !