Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.4. 2020 - Květa

13. 04. 2020 | Poslední díl
Prostřeno bude i tentokrát v Jihočeském kraji, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou ženy v převaze. Jihočeské Prostřeno! odstartuje v pondělí u Květy. Ta ráda maluje, šije a baví ji všechny ruční práce. Sama o sobě tvrdí, že je přátelská, otevřená, pracovitá, občas je ale také líná a bláznivá. Květa se netají tím, že o vlasy přišla kvůli lepidlu, a hostům sdělí, že nemůže konzumovat alkohol.

Připraví jim domácí kuchyni – gulášek, knedlík, paštiku, hovězí vývar a ztracené meruňky. Menu to snadné není a Květa se v kuchyni zapotí. Stihne všechny chody připravit? Květa věří své zábavě – hosty povozí vláčkem a ti to ocení – přece jen, ne každý má doma na zahradě úzkokolejku. Na to, že to bude první večer, tak se všichni osmělí. A to bude u stolu víc abstinentů než těch, kteří si skleničku dají. Bude legrace i bez alkoholu? Jeden z hostů dorazí s tečkou na čele. Co to znamená?

Prostřeno – 13.4. 2020 - Květa


Prostřeno – 13.4. 2020 - KvětaV pondělí 13.4. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno Květa. První hostitelka se vyučila aranžérkou. Pracovala jako číšnice, pekařka a dělnice. Květa žije s přítelem ve 2+1 v Dačicích, jsou spolu asi rok. Děti zatím nemají, ale pořídili si společně psa. Květa ráda maluje, šije a baví ji všechny ruční práce. Do pořadu se přihlásila sama, protože ji zajímá, jak celé natáčení probíhá. Pokud by vyhrála, tak by pozvala své přátele někam na výlet.

Charakter: Sama o sobě tvrdí, že je přátelská, otevřená, pracovitá, občas i líná a bláznivá. Někdy umí být výbušná, vždy řekne to, co si myslí.
Zájmy: Malování, šití, ruční práce.
Vztah k vaření: Baví ji to – hlavně když má pro koho vařit. V kuchyni ráda experimentuje a vymýšlí si vlastní recepty, často to jsou zdravější jídla.

Chutě: Mezi její oblíbená jídla patří mořské plody.
Nesnáší: Ochutná vše. Při stolování jí vadí špinavé nádobí.
Motto: „Nejmocnější je ten, kdo přemůže sám sebe.“
Očekávání: Těší se na nové zkušenosti a lidi, které potká.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Květa, v pondělí 13.4. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.4. 2020 - Květa:

Prostřeno – 13.4. 2020 - Květa
Prostřeno – 13.4. 2020 - Květa
Prostřeno – 13.4. 2020 - Květa
Prostřeno – 13.4. 2020 - Květa
Prostřeno – 13.4. 2020 - Květa
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !