Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 12.6. 2018 – Rostislav

12. 06. 2018 | Poslední díl
S pořadem Prostřeno! navštívíme Zlínský kraj, kde budou muži v mírné přesile. Věkově i genderově smíšená parta tří mužů a dvou žen se snad domluvila na jídelníčku, menu jsou si totiž docela podobná. I když je to celkem risk, většina amatérských kuchařů se rozhodla vařit s houbami, kterým tady na Valašsku říkají hřiby, jako příloha budou nejčastěji brambory, třikrát se bude podávat vývar, často hovězí maso a též zvěřina.

Podíváme se do města, na venkov a jednou i na ubytovnu, kam své hosty pozve nejmladší hostitel Rosťa. Ten si pro jistotu nosí na večeře bagety, co kdyby měl hlad… Poněkud konfrontačně se ke svému vaření postaví obě mladé dámy, shodou okolností obě maminky na mateřské dovolené. Markétě leze na nervy Kateřina, platí to i obráceně. Někteří soutěžící by mohli mít potíže s plněním úkolu týdne, což je módní „raw dezert“.

Prostřeno – 12.6. 2018 – RostislavKdo nebude vědět, co to vlastně znamená? A kdo ho připraví nejlépe a vyhraje vstupenky na BEKO FRESH FESTIVAL do Pardubic? Který z hostitelů si na Zlínsku povede nejlépe a odnese si hlavní výhru 60 tisíc korun? A kdo ze soutěžících získá největší sympatie diváků a tím vylepší domácí rozpočet o 10 tisíc korun? Stejná částka čeká i na jednoho z hlasujících diváků. Proto opět platí: sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 12.6. 2018 – Rostislav:


V úterý 12.6. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno nejmladší hostitel Rostislav (21). Rostislav pochází z Nymburka, ale kvůli basketbalu, který miluje a trénuje, žije na ubytovně ve Zlíně. A protože tam obývá téměř mnišskou celu, hosty vezme do většího bytu u kamaráda tamtéž. Až na včerejšího hostitele to nikomu nevadí, hosté si mohou vydýchnout na velké terase v areálu s výhledem na bazén a město.

Rosťa se asi nejčastěji živí bagetami, které si nosí pro jistotu i na večeře, jeho recepty zčásti inspirovala maminka. To platí zejména o předkrmu, kari pomazánce, kde je také kukuřice, kterou Rosťa miluje. A když už velkou plechovku otevřel, dá kukuřici skoro do všeho. Do zeleninové polévky nebo do boloňských špaget, kam podle původní receptury kukuřice opravdu nepatří.

I když se soupeři kari pomazánky báli, nakonec má tenhle recept docela úspěch a špatně nedopadne ani zeleninová polévka, do které Rosťa doporučí soupeřům svoji vychytávku – kukuřičné lupínky. On to má prý takhle rád, ale kdo odolá, tak je nakonec rád, že se nevšednímu zahušťovadlu vyhnul.

Hodně času i potu stojí Rosťu dezert, na palačinky si zadělal řídké těsto. Markéta se na jeho trápení už nemůže dívat a přispěchá radou, sladká tečka je nakonec spíš kolektivním dílem. Rosťovi hosté si nakonec mohou zkusit trefit se do koše nebo driblovat, což se většině přítomných moc líbí. Možná že za takovou sportovní zábavu dostane hostitel i nějaký ten bodík navíc…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Rostislav,
v úterý 12.6. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 12.6. 2018 – Rostislav:

Prostřeno – 12.6. 2018 – Rostislav
Prostřeno – 12.6. 2018 – Rostislav
Prostřeno – 12.6. 2018 – Rostislav
Prostřeno – 12.6. 2018 – Rostislav
Prostřeno – 12.6. 2018 – Rostislav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle