8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno! Poslední večeře - 10.7. 2016

10. 07. 2016 | Poslední díl
K poslední večeři se sejde středočesko-pražská parta, která letos v únoru zvedla diváky ze židlí. Nejvíce důchodkyně Anna, které se během vaření stala nehoda – řízla se a pokračovala v přípravě jídla. Hostům tedy jídlo ochutila i svou krví. A ještě k tomu si v pátek odnesla výhru 50 tisíc. Když to její soupeři zjistili, otráveně odešli od stolu a důchodkyni tam s výhrou nechali samotnou. Co se stane, až se znovu všichni setkají tváří v tvář? Omluví se Anna? Na happy end to nevypadá, spíš bude svérázná dáma znovu divákům pít krev. Sledujte letní speciál Prostřeno! – Poslední večeře, v neděli 10.7. 2016 v 17.35!

Prostřeno! Poslední večeře - 10.7. 2016:


Na opětovné setkání po dlouhém čekání nakonec Anna dorazí. S sebou si nese i krvavý nápoj Bloody Mary. Ten pro hosty připraví s velkou nechutí a s tou jim ho také odevzdá. Během příchodu zakopne, takže málem nápoj na hosty rovnou hodí. Atmosféra je poněkud ponurná. Hostina se koná u pohřebáka Petra, ale to není důvodem pohřební nálady.

Prostřeno! Poslední večeře - 10.7. 2016Důvodem je přítomnost dvou taktiků Anny a Slováka Petra. Zatímco Peter má alespoň nějaké zbytky svědomí a bude se trochu kát, Anna si stojí pořád za svým – žádná omluva, nic. Ona si přišla do Prostřeno! zahrát o peníze a to je jediné, co ji zajímá. Výhru utratila a na své soupeře si ani nevzpomněla.

I tentokrát se budou konat reparáty některých chodů z původního menu. Anna dostane za úkol udělat bramborový salát, který tolik kritizovala. Slovák Peter, další taktik skupiny, má připravit recept, kterému rovněž hodně vyčítal – salát z červené  čočky s grilovaným lososem. Jeho výtvor tak bude moct zkritizovat autorka původního receptu Kristýna, jejíž výtvor Petr tolik sepsul.

Tato parta se po natáčení Prostřeno! neviděla. A na společné setkání se jim ani moc nechtělo. Vztahy nebyly dobré a nikdo neměl snahu je obnovit. Nejméně se na setkání těšila důchodkyně Anna. Se skupinou o několik generací mladší než je ona si prý nerozumí a nemá co říct.

Ostatní si to s ní chtěli vyříkat hlavně kvůli tomu, že jim do jídla dala krev a ani necekla. Anna vše ale ustojí a nikoho se nebojí. Dojde i na lámání chleba a nebude to příjemné. A komu tentokrát ostatní přejí výhru? Bude spravedlivá nebo zase vyhrají taktici?

Další z celkem osmi samostatných dílů Prostřeno Prima odvysílá v neděli 10.7. 2016 v 17.35


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !