8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno! Poslední večeře - 3.7. 2016

3. 07. 2016 | Poslední díl
S pražskou a středočeskou partou jsme se poprvé setkali během velikonočního týdne. Tvořily ji čtyři ženy a jediný muž, zato ovšem princ - Bajaja je totiž Michalovo pohádkové příjmení. Nejmladší z žen, Tatarka Dania, nejedla vepřové ani kachnu a její snaha přiblížit soupeřům tatarskou kuchyni byl celkem propadák. Nekompromisní Jiřina měla na Daniu pifku, pak ale ještě větší na Bajaju, kterému by jinak dala desítku, protože pro Daniu připravil zvlášť kuřátko, jež neměl v menu.

Dorazí Yveta přezdívaná Limetka, která na aromatické ovoce sváděla kyselost své zkažené polévky? Nakonec se přiznala a během Poslední večeře uvidíme, zda jí tu malou lež kolegové už odpustili. Tedy pokud se všichni znovu sejdou na Vyšehradě, kam míří i vítězka Daniela. K té nikdo žádné výtky nemá, naopak. Skutečně prý vyhrála ta nejlepší a její kuře na majoránce, které se dostalo až do kuchařky Jiřiny Bohdalové, prostě nemělo konkurenci.

Prostřeno! Poslední večeře - 3.7. 2016Kdo si tentokrát podle ostatních nejvíce zaslouží dárkovou poukázku na deset tisíc korun? Jaké recepty čeká reparát? Co uslyšíme při lámání chleba? Sledujte letní speciál Prostřeno! – Poslední večeře, v neděli 3. července v 17.35 a dozvíte se to!

Jiřina a Dania vaří spolu v jedné kuchyni


Po velkém vítání je sestava celá, včetně Bajaji, který se nechal inspirovat Jiřinou a přišel v kostýmu prince. Dania má zpoždění a její účast chvíli vzbuzuje otazníky. Mohla by se cítit dotčená a odpustit si setkání s Jiřinou, ale riskne to.

A právě tyto dvě hostitelky budou také vybrány k tomu, aby si daly opáčko „šašliku à la Tatar“. Paní Jiřina, u níž na venkově se většina Poslední večeře odehraje, je z toho na okamžik v šoku, pak to ale přijme jako výzvu. Jak to spolu ženám v kuchyni půjde? Jiřina je generál a vezme to pevně do ruky, naštěstí má i smysl pro humor a v něčem si od Danii poradit přece jen dá. A dobře udělá…

 Příležitost k nápravě dostane ve vlastní kuchyni i Yveta a tentokrát bude limetka opravdu součástí pokrmu, je to ale úplně jiný recept než polévka. Bajaja sedí „na trůně“, sleduje cvrkot a už se těší, jaké dobroty pro něj dámy připraví. A bude toho, co hrdlo ráčí. Začne se netypicky sladkostmi, následuje šašlik à la Jiřina, která má pro hosty i další velké překvapení - pravou českou grilovačku! Ochutná muslimka Dania konečně klobásku, kterou by jí všichni rádi dopřáli? Nebo si dá raději kuřátko a hermelín?

Také bude krkovička a dokonce i lilek… A samozřejmě dojde též na lámání chleba, kde uslyšíme další pravdy, obhajoby a vysvětlování, zalesknou se i slzy dojetí. Kdo se nečekaně skamarádí? Přijde pohádkový happy end? A kdo dá překvapivě bod sám sobě a nakonec to v neděli vyhraje? A co ty Velikonoce? Bude malý kvíz? Už to Češi nastudovali, aby je o největších křesťanských svátcích nemusela poučovat mladá muslimka? Dívejte se a bavte se!

Další z celkem osmi samostatných dílů Prostřeno Prima odvysílá v neděli 3.7. 2016 v 17.35


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno! Poslední večeře - 3.7. 2016:

Prostřeno! Poslední večeře - 3.7. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 3.7. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 3.7. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 3.7. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 3.7. 2016
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !