8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 29.6. 2016 - Yveta

29. 06. 2016 | Poslední díl
Velikonoční týden se odehraje v Praze a středních Čechách v zajímavé sestavě čtyř žen a jediného muže. Ženy dělí až dvě generace, nejmladší je cizinka ze záhadného Tatarstánu, muslimka, která nejí vepřové, ale ani kachnu – a ta přistane na stole často.

Dania se prezentuje tatarskou kuchyní. Jediný muž má příjmení Bajaja a díky němu to bude i pohádkový týden. Bajaja se k ženám opravdu chová jako princ a také se občas pohádkově nají, u stolu se rozhodně neupejpá a starší dámy vaří jako o život. Přesto se občas něco nepovede...

Prostřeno – 30.3. 2016 - YvetaÚkol týdne bude logicky velikonoční, každý musí připravit nějakou sváteční specialitu. Kdo ví, proč se slaví Velikonoce a peče se beránek? Ví to kupodivu jen muslimka Dania… Kdo uvaří nejlepší večeři a vyhraje 50 000 korun v tomhle veselém týdnu? Bavte se u svého oblíbeného pořadu Prostřeno!

Prostřeno – 29.6. 2016 – Yveta:


Ve středu 29.6. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Yveta (53). Paní Yveta z Michle ve středu též vsadí na českou kuchyni a předkrm podle Zdeňka Pohlreicha. Možná si ale měla recept na salát lépe přečíst, protože zálivky bylo prostě moc, takže se v ní ztratilo i ztracené vejce. K salátu byly bramborové dukátky z opečených škubánků, to už je Yvetin nápad.

Předkrm nebyl v pořadu Prostřeno s datem 29.6. 2016 přijat úplně nadšeně, hlavní problém ale nastal s polévkou. Proč je slibně vyhlížející silný vývar s restovanou zeleninou a domácími nudlemi tak kyselý? Je to tím, že Yveta přidala do polévky limetkovou šťávu podle tetiččina tajného receptu? Nebo proto, že polévka stačila zkysnout? Jak to je?

Opravdu předložila Yveta návštěvě zkyslý vývar? Bude se hostitelka v pořadu Prostřeno s datem 29.6. 2016 stydět, jak se domnívá Jiřina? A co bude jíst Dania, když kachnu nepozře? To je hlavní chod, ostatní si konfitovaná kachní stehýnka rádi dají.

Yveta se ji snaží přemluvit a trošku hlavní chod upravit, s tím ale nesouhlasí Jiřina, která vaří zítra a rozhodně žádné extrabuřty neplánuje. A proč se u stolu všichni tak směji? Mnohem víc než při Yvetině zábavě?! Nakonec je bude v pořadu Prostřeno s datem 29.6. 2016 bolet břicho doopravdy, ale od smíchu. Bouři smíchu vyvolá i Daniina otázka: „Z čeho se dělá aspik?“ Na to jí odpoví hostitelka prý až potom, co dojí dezert, dobrý čokoládový krém s malinami.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Yveta,
ve středu 29.6. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !