8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 4.7. 2016 - Anna

4. 07. 2016 | Poslední díl
„Strčit ptáka do rozpálený trouby, to není žádný umění, to umí každej blbec, ale vrazit tam buchtu, to je machrovina.“  Rozverné motto charakterizuje celý pražsko-středočeský týden. Jeho autorkou je první účastnice, důchodkyně Anna, která nejde pro ostré slovo a mudrování daleko. Snad všechno jídlo by nejradši „vyhodila z okna“. Péct se bude hodně, protože úkolem týdne je kynuté těsto.

Není to určitě týden plný hádek, ale taktiky se dočkáme vrchovatě. Také pestrého vaření i pestré společnosti, kde mají mírnou převahu muži, protože složení je tři ku dvěma ve prospěch silného pohlaví. Ale obě ženy se mezi pány rozhodně neztratí a převaha pánů oběma dámám vyhovuje.
Důchodkyně Anna rozhodně v koutě stát nebude, ani hra na pravdu nechybí. V pátek padne zásadní otázka: „Kolik jste dali nejméně bodů?“ Odpověď všechny zaskočí a možná napoví, co se odehraje, až všichni odklopí svoje poklice. Kdo bude v hlavní roli a s kým si to ostatní chtějí vyříkat?

Prostřeno – 4.7. 2016 – Anna:


Prostřeno – 15.2. 2016 - AnnaV pondělí 4.7. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno nepřehlédnutelný svéráz a velký taktik – důchodkyně Anna (67). „Budete to muset vypípat,“ upozorňuje předem svérázná a nejstarší účastnice Anna, žena jadrná, která se s ničím moc nepáře, láteří a kleje. Z úkolu týdne udělá „dekoraci týdne“. Stůl je před hostinou třeba podložit, aby se nekýval. Hosté nejsou z názvů jídel jejího menu moc moudří.

Anna se v pořadu Prostřeno s datem 4.7. 2016 pokusí o připomínku staročeské kuchyně, společně uvaří ve velkém hrnci luštěniny a obiloviny, což bude jako příloha k hlavnímu chodu - pečeným českým „vrabcům“ z husy, trochu připomínajícím šoulet. To ale nikomu včetně kuchařky moc nejede. Večeři zahájí haše zapečená v lasturách, osvěžená petrželkou a citronovou šťávou. Do moučníku patří cukr, ale to mají hosté smůlu, „protože jsem tlustá dost,“ říká u přípravy svého dezertu s tajemným názvem, kam ukápne i něco kuchařčiny krve.

Co najdou soupeři v pořadu Prostřeno s datem 4.7. 2016 v jablečných taštičkách? Jen aby nepřišli o zuby! Otazníky vzbuzuje i název bílé zadělávané drůbeží polévky, prý je to ale židovská polévka s šafránem, kterou Anna objevila v kuchařce. Hostitelka je bezprostřední, kolektiv se rychle stmelí u vtipné zábavy - společenské hry „na spojené konzervárny“, což je nakládání utopenců. První večer se vydařil, i když byl dost netypický.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Anna,
v pondělí 4.7. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !