Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 7.2. 2020 – Jiří

7. 02. 2020 | Poslední díl
V Prostřeno! se podíváme do malebných jižních Čech, kde v boji o výhru 60 tisíc korun budou ženy v mírné převaze – tři ku dvěma mužům. A ti diváky určitě zaujmou. Je mezi nimi velký věkový rozdíl, a nejen kvůli tomu se Patrik a Jiří nemusejí. Jihočeská parta bude opět hodně pestrá – poznáme invalidní důchodkyni Martinu, svérázného Patrika, který bojuje s panickou poruchou, dvě mladé a půvabné dlouhovlasé sportovkyně a jednoho důchodce, který to neměl v životě rozhodně lehké.

Pan Jiří pozve soupeře do svého domečku jako poslední a po dramatickém čtvrtku ani nestojí o to, aby k jeho stolu dorazil i Patrik. Ten totiž hosty vyhodil po polévce z bytu! Dorazí svérázný mladík, který až dosud rozdával samé desítky, vůbec na finální večeři? Jak ho soupeři obodují? O napětí tudíž nebude nouze a nudit se určitě nebudete. Úkol týdne bude o něco méně zdravý než ten minulý – budou se smažit oblíbené langoše. A nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun nemusí vyhrát jen váš oblíbenec, ale také vy!

Prostřeno – 7.2.2020 – Jiří:


Prostřeno – 7.2. 2020 – JiříV pátek 7.2.2020 uvaří v pořadu Prostřeno důchodce Jiří (66). Páteční a nejstarší hostitel pracoval v oboru, Jirka je vyučený kuchař-číšník, jeden čas prý provozoval dokonce vlastní restauraci. Jiřího také ale baví společenský tanec, kterému se závodně věnoval. Jako gay neměl vždy jednoduchý život, léta se také staral o svoji maminku, nyní žije sám. Docela si vystačí, je zvyklý se o sebe postarat.

Štípe dříví, kterým si topí, vaří na kamnech a přemýšlí, že domek prodá, až na to už nebude stačit. Na otázky dam vzpomíná, že se na krátkou dobu i oženil, spíš kvůli mamince a lidem, ale nešlo to. Jiří má dospělého syna i vnouče, bohužel se však téměř nestýkají. Jirka si přeje, aby k němu dámy dorazily dříve než Patrik, protože kvůli jeho včerejšímu vyvádění se svolá celá porada. Jak to s Patrikem dopadne?

Vetře se nakonec ke stolu? Bude to klidný večer, nebo střet plný urážek a nedorozumění, jak se hostitel obává? Menu poslední večeře je poněkud pamětnické, soupeři čekali od Jiřího upřímně víc. Z předkrmové sýrové a uzené rolky lépe chutná ta sýrová, plněná vajíčkovou pomazánkou. Vepřová polévka s domácím drobením je dobrá, ale mohla by být teplejší i méně mastná. Hlavní chod – „žebrácký měšec plněný nivou, americký brambor, dva druhy zeleninového salátu“ – se bohužel zespoda připálil, a protože je z vepřové pečeně, maso je poměrně vyschlé.

Oba zeleninové saláty by potřebovaly lépe dochutit a zábava bude taneční – bohužel to vypadá, že se při ní baví lépe hostitel než holky, Tereza se stydí. Piškot s ovocem a želatinou hostitel dotáhne do zdárného konce a sladká tečka má celkem úspěch. Zvládne Jiří i úkol týdne?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří, v pátek 7.2. 2020 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 7.2. 2020 – Jiří:

Prostřeno – 7.2. 2020 – Jiří
Prostřeno – 7.2. 2020 – Jiří
Prostřeno – 7.2. 2020 – Jiří
Prostřeno – 7.2. 2020 – Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !