Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 30.1. 2020 – Jiří

30. 01. 2020 | Poslední díl
Další premiérové Prostřeno! se odehraje v Jihomoravském kraji. kde v boji o výhru 60 tisíc korun budou muži ve velké převaze – čtyři ku jediné mladé ženě. Úkol týdne tak trochu navazuje na minulý speciál – hosté mají připravit něco zdravého a chutného, ideálně vlastní recept a neopičit se po soupeřích. A kdo splní zadání nejlépe, bude odměněn, rozhodnou o tom sami soutěžící.

Zajímavé je, že u stolu se sejdou dva pětinásobní otcové a opět se potvrdí oblíbenost dýňové polévky – na jihu Moravy se bude oranžový zeleninový krém podávat hned třikrát! Masité pokrmy tentokrát výjimečně zastupuje pouze drůbež – na stolech přistane krůtí, kuřecí i kachní maso v různých úpravách, hlavně to budou rolády. A to už poskytne velkou možnost srovnávání…

Prostřeno – 30.1. 2020 – JiříJednou zavítáme na pravý moravský večer do sklípku a jednou se podíváme na chatu – při obou návštěvách bude hostům trochu zima. Kde si nakonec nejvíc pochutnají a dobře se pobaví? A kdo se ukáže jako největší kritik? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, protože vyrovnané a napínavé to bude až do konce! A nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 30.1. 2020 – Jiří:


Ve čtvrtek 30.1.2020 uvaří v pořadu Prostřeno svérázný důchodce Jiří (65). Aktivní a nepřehlédnutelný bývalý strojvedoucí Jiří je sice nejstarším hostitelem, ale umí překvapit i pobavit. Už jeho sportovní koníček, kterému se věnuje i v důchodu, hosty překvapí – jako typický judista Jirka s culíkem nevypadá. V něčem má podobný osud s Michalem – i Jiří je dvakrát rozvedený otec pěti dětí.

A ještě jedna věc je spojuje – oba nejedí sladké, Jirkovi to prý vůbec nic neříká. Kam své hosty pozve? Do přírody, do chaty, kterou si pronajímají s přítelkyní. Doufal, že mu bude přát počasí, to se však bohužel nesplnilo a podmínky jsou to všelijaké… Uvnitř dřevěného stavení je to poněkud spartánské, kadibudka je venku a sporák občas stávkuje. Přesto si Jiří nevybral jednoduché menu.

Občas jeho vaření vypadá jako velký zmatek, on se ale nehroutí, a nakonec ten chaos, byť s prodlevami, celkem zdárně vybalancuje. Předkrm i polévka jsou takové chalupářské, základem „podlužácké topinky“ je lečo, na druhý chod je bramboračka. Hosté se těšili na kachní prsa s červeným zelím a karlovarským a bramborovým knedlíkem, čehož se i dočkali, jenže pan Jiří si přivezl prsa naložená a vakuovaná, která v obalu pomalu uvařil ve vodě, a návštěvě pak chyběla křupavá kůrčička.

Co ale ve čtvrtek večer rozhodně nechybělo – to byla dobrá nálada, kterou kolem sebe pohodář Jirka dokázal vytvořit. Nikdo se nenudil, hosté se od srdce zasmáli, dokonce si překvapivě pochutnali na nepečeném dezertu – čokoládový cheesecake se hostiteli, který si umí udělat i legraci sám ze sebe, prý opravdu povedl.


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří, ve čtvrtek 30.1. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 30.1. 2020 – Jiří:

Prostřeno – 30.1. 2020 – Jiří
Prostřeno – 30.1. 2020 – Jiří
Prostřeno – 30.1. 2020 – Jiří
Prostřeno – 30.1. 2020 – Jiří
Prostřeno – 30.1. 2020 – Jiří
Prostřeno – 30.1. 2020 – Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !