Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 29.1. 2020 – Natálie

29. 01. 2020 | Poslední díl
Další premiérové Prostřeno! se odehraje v Jihomoravském kraji. kde v boji o výhru 60 tisíc korun budou muži ve velké převaze – čtyři ku jediné mladé ženě. Úkol týdne tak trochu navazuje na minulý speciál – hosté mají připravit něco zdravého a chutného, ideálně vlastní recept a neopičit se po soupeřích. A kdo splní zadání nejlépe, bude odměněn, rozhodnou o tom sami soutěžící.

Zajímavé je, že u stolu se sejdou dva pětinásobní otcové a opět se potvrdí oblíbenost dýňové polévky – na jihu Moravy se bude oranžový zeleninový krém podávat hned třikrát! Masité pokrmy tentokrát výjimečně zastupuje pouze drůbež – na stolech přistane krůtí, kuřecí i kachní maso v různých úpravách, hlavně to budou rolády. A to už poskytne velkou možnost srovnávání…

Prostřeno – 29.1. 2020 – NatálieJednou zavítáme na pravý moravský večer do sklípku a jednou se podíváme na chatu – při obou návštěvách bude hostům trochu zima. Kde si nakonec nejvíc pochutnají a dobře se pobaví? A kdo se ukáže jako největší kritik? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, protože vyrovnané a napínavé to bude až do konce! A nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 29.1. 2020 – Natálie:


Ve středu 29.1.2020 uvaří v pořadu Prostřeno Natálie (23). V naklizeném menším půdním bytě ve Vyškově se na své host těší servírka Natálie, dnes mladá maminka na mateřské dovolené. Přivítat čtyři chlapy, to chce odvahu, ale Natálie je zkušená hostitelka, prý vaří už od dvanácti let, doma ji k tomu vedli a to se jí dnes hodí. Pány v bytě zaujme Natálčino terárium s ještěry i dětský koutek pro její dcerušku.

Menu uprostřed týdne je v mnohém dost podobné těm předchozím. Nejméně je vychválen předkrm a trochu suchý slaný koláč se sýrem by si někdo dal radši teplý. Pak už ale hostům chutná a třetí večeři chválí. Polévka je stejná jako v pondělí, jen bude dýňový krém tentokrát bez skořice, což uvítá Martin. Na hlavní chod je opět drůbeží roláda – nyní z kuřecích prsou. Roláda je díky slanině šťavnatější než ta Ondřejova krůtí a povedená bramborová kaše politá výpekem pánům také moc chutná.

Hlavní chod příjemně osvěží úkol týdne - bonusový salátek z polníčku s rajčátky, rukolou a balkánským sýrem. Palačinka s ovocem nepotěší Michala, který bedlivě sleduje, zda jídlo koresponduje s jeho nízkosacharidovou dietou. Ale nemusí se bát, dostane ji aspoň bez cukru… Z Michala se vyklubal náročný host, ještě se ukáže, zda je to taktika, nebo spíš jeho přirozenost. Nakládání utopenců pány moc nezaujme, jen Ondřej je z této užitečné kratochvíle, na jejímž výsledku si návštěva pochutná až doma, nadšený.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Natálie, ve středu 29.1. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 29.1. 2020 – Natálie:

Prostřeno – 29.1. 2020 – Natálie
Prostřeno – 29.1. 2020 – Natálie
Prostřeno – 29.1. 2020 – Natálie
Prostřeno – 29.1. 2020 – Natálie
Prostřeno – 29.1. 2020 – Natálie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice