Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28.1. 2020 – Ondřej

28. 01. 2020 | Poslední díl
Další premiérové Prostřeno! se odehraje v Jihomoravském kraji. kde v boji o výhru 60 tisíc korun budou muži ve velké převaze – čtyři ku jediné mladé ženě. Úkol týdne tak trochu navazuje na minulý speciál – hosté mají připravit něco zdravého a chutného, ideálně vlastní recept a neopičit se po soupeřích. A kdo splní zadání nejlépe, bude odměněn, rozhodnou o tom sami soutěžící.

Zajímavé je, že u stolu se sejdou dva pětinásobní otcové a opět se potvrdí oblíbenost dýňové polévky – na jihu Moravy se bude oranžový zeleninový krém podávat hned třikrát! Masité pokrmy tentokrát výjimečně zastupuje pouze drůbež – na stolech přistane krůtí, kuřecí i kachní maso v různých úpravách, hlavně to budou rolády. A to už poskytne velkou možnost srovnávání…

Prostřeno – 28.1. 2020 – OndřejJednou zavítáme na pravý moravský večer do sklípku a jednou se podíváme na chatu – při obou návštěvách bude hostům trochu zima. Kde si nakonec nejvíc pochutnají a dobře se pobaví? A kdo se ukáže jako největší kritik? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, protože vyrovnané a napínavé to bude až do konce! A nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 28.1. 2020 – Ondřej:


V úterý 28.1.2020 uvaří v pořadu Prostřeno moravský patriot Ondřej (30). Operátor výroby Ondra je trochu nesmělý stydlín a nemůže se vzpamatovat z posledního rozchodu, doma mu teď dělá společnost jen jeho pejsek. Přivítání je trochu rozpačité, hosté Ondrův byt sice poznají, ale večer stráví ve vinném sklípku, kde by měli zažít tu pravou moravskou atmosféru.

Hostitel si tím situaci trošku zkomplikoval, ale doufá, že atmosféru sklípku nakonec všichni ocení. Některým soupeřům, co Ondrovu radu ohledně teplého oblečení podcenili, bude pak uvnitř trochu zima. Kuchaři je zatím spíš horko, má tak ostrý nový nůž, že se pořeže na obou rukou. Normálně se mu to prý nestává, ale nervy dělají své. Druhé menu se od toho včerejšího liší. Mladý hostitel vsadí na domáckou kuchyni, má rád klasiku. Shodné je však v tom, že i Ondřej se pustil do pečení chleba, nebo že hlavní chod obsahuje krůtí maso.

Roláda s nádivkou je ve výsledku trochu sušší, to ale neplatí o první škvarkové pomazánce, která s profesionálně vyhlížejícím domácím chlebem večeři zahájí. A typicky moravská je i polévka, zelňačka s pikantní klobásou, jak to hostitel chtěl. A nakonec bude i pečená domácí zmrzlina. Ta je na vkus včerejšího hostitele trochu přeslazená, ale povedená - Ondřej má i stroj na výrobu zmrzliny a vůbec se dobře připravil. Michal se od úterka předvádí jako náročný a kritický soupeř.

A také zvědavý. Klade hostiteli otázky na tělo. S kým že se to po více než dvou letech rozešel? Byla to přítelkyně, nebo přítel? Ondra se trochu zapotí, nechce se mu mluvit o soukromí, ale s odpovědí neváhá. Ledy se na chvíli uvolní a na řadu přijde i koštýř nebo folklórní zábava.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Ondřej, v úterý 28.1. 2020 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28.1. 2020 – Ondřej:

Prostřeno – 28.1. 2020 – Ondřej
Prostřeno – 28.1. 2020 – Ondřej
Prostřeno – 28.1. 2020 – Ondřej
Prostřeno – 28.1. 2020 – Ondřej
Prostřeno – 28.1. 2020 – Ondřej
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !