Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6.2. 2020 – Patrik

6. 02. 2020 | Poslední díl
V Prostřeno! se podíváme do malebných jižních Čech, kde v boji o výhru 60 tisíc korun budou ženy v mírné převaze – tři ku dvěma mužům. A ti diváky určitě zaujmou. Je mezi nimi velký věkový rozdíl, a nejen kvůli tomu se Patrik a Jiří nemusejí. Jihočeská parta bude opět hodně pestrá – poznáme invalidní důchodkyni Martinu, svérázného Patrika, který bojuje s panickou poruchou, dvě mladé a půvabné dlouhovlasé sportovkyně a jednoho důchodce, který to neměl v životě rozhodně lehké.

Pan Jiří pozve soupeře do svého domečku jako poslední a po dramatickém čtvrtku ani nestojí o to, aby k jeho stolu dorazil i Patrik. Ten totiž hosty vyhodil po polévce z bytu! Dorazí svérázný mladík, který až dosud rozdával samé desítky, vůbec na finální večeři? Jak ho soupeři obodují? O napětí tudíž nebude nouze a nudit se určitě nebudete. Úkol týdne bude o něco méně zdravý než ten minulý – budou se smažit oblíbené langoše. A nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun nemusí vyhrát jen váš oblíbenec, ale také vy!

Prostřeno – 6.2.2020 – Patrik:


Prostřeno – 6.2. 2020 – PatrikVe čtvrtek 6.2.2020 uvaří v pořadu Prostřeno Patrik (24). Patrik je kvůli své psychické poruše v částečném invalidním důchodu. Žije s partnerkou a doma mají také malou dcerku. Patrik nestojí před kamerou poprvé a do pořadu se přihlásil sám, aby ukázal, že „existují lidé, kterým nezáleží jen na sobě, ale umí přát i druhým a že i s panickou poruchou se dá dělat spousta věcí a mít nové zážitky“.

Zatím rozdával ostatním jen samé desítky, jak si předsevzal; má hostům tričko s desítkou vystavené v jeho menším a strohém bytě naznačit, že se mají zachovat stejně? A hlavně chce dokázat sobě i ostatním, že to zvládne. Jenomže to nepůjde jako po másle. Spíš naopak, nepůjde to vůbec… Sotva Patrik přežije infarktové vaření, měl by zvládnout přátelskou konverzaci u stolu.

Zatím mluví spíš o svém handicapu a naráží na praktické problémy. Doma nemá otvírák na víno a přípitek vypadá podle toho. Jako první chod podává jednoduchý okurkový předkrm s ředkvičkou. Následuje kuřecí vývar, jenže pak v kuchyni zaslechne celkem nevinnou Jirkovu poznámku a neadekvátně se urazí.

Rapidně se mu změní nálada a hosty po polévce vyhodí od stolu, takže vepřovou pečeni s bramborem na bylinkách nebo ovocný dost soupeři ani neochutnají. Spíš než záchvat panické ataky Patrikovo chování připomíná hysterický záchvat. Udělá to Patrik skutečně a nerozmyslí si to? Odejdou soupeři z jeho bytu hladoví?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Patrik, ve čtvrtek 6.2. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6.2. 2020 – Patrik:

Prostřeno – 6.2. 2020 – Patrik
Prostřeno – 6.2. 2020 – Patrik
Prostřeno – 6.2. 2020 – Patrik
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !