MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 31.8. 2016 - Hana

31. 08. 2016 | Poslední díl
Ve znamení vína a dobrého jídla se odehraje další Prostřeno! z Jihomoravského kraje, kde se sejde pět vrstevníků - čtyři mladé pohledné ženy a jediný muž. Radovan si na začátku libuje, jak se mu to pěkně sešlo, vydrží mu to nadšení až do konce? Je to slušná, a co se týče vaření a hoštění i vzácně vyrovnaná parta. O to napínavější hra to bude. Přestože chce každý vyhrát, nikdo nemíní pokazit večer tomu druhému.

Navíc by si mohli Moraváci rozumět, jsou to milovníci vína, vyznají se a dobrým mokem nešetří, diváci chytnou u obrazovky slinu. A při zábavě se budou sekat hrdla. Naštěstí ne hostům, ale lahvím se sektem. Legrace bude i kolem povídání o soukromí; probírají chlapi jenom blbosti, jak si myslí Hana? Dámy budou radit nezadanému Radovanovi. Je mu co poradit? A v neděli se jihomoravská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 31.8. 2016 - HanaJak budou hosté reagovat, když budou společně sledovat ukázky? Co se stane, až se dozví, jak kdo bodoval? Sáhne si někdo do svědomí? Stejně jako celý týden, i nedělní díl bude spojený s vínem. Bude to takový chyták, kdo se nechá napálit? Znovu u jednoho stolu, tváří v tvář pravdě a svým rivalům! A i tentokrát dojde na lámání chleba... Sledujte Prostřeno! každý všední den na Primě v 17.50 a v neděli také Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to hostitelé definitivně vyříkají.

Prostřeno 31.8. 2016 – Hana:


Ve středu 31.8. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno mladá vinařka Hana (22).
Hanka je občas úzkostná trémistka, tak uvidíme, jak moc zapracují ve středu v její kuchyni nervy. I její světlý a čisťounký byt vypovídá o precizní povaze třetí hostitelky, tvrdí Simona. Hanka chtěla své menu trochu ozvláštnit, což se jí povedlo, protože „mrkvové cappuccino s praženými dýňovými semínky“ a „vepřový Wellington se švestkovou omáčkou“ vzbudí u soupeřů zvědavost i očekávání.

Přitom půjde v pořadu Prostřeno s datem 31.8. 2016 vlastně o mrkvovo-celerový krém a reparát z panenky, ale upečené v listovém těstě se žampiony. A otazníkem je i dezert - čokoládovo-smetanové lasagne s malinovou omáčkou. Třetí soutěžící je prostě rafinovaná. A projeví se to i ve způsobu jejího servírování – jako správná milovnice vína a vysokoškolská studentka vinařství podává ke každému chodu jiné víno, které by mělo s jídly korespondovat a co nejlépe podtrhnout chuť jejího menu. To začíná lehkým zeleninovým italským předkrmem: plněnými rajčaty na rukolovém salátku.

A Hana se v pořadu Prostřeno s datem 31.8. 2016 tak soustředí na svůj výkon, že zapomene (nebo nestihne) úkol týdne. Všimne si to někdo? Bude jí to někdo zazlívat? Atmosféra a nálada jsou totiž moc fajn. Radek se svěří, jaké dívky má rád a holky z něj mají trochu legraci. Následuje vinařská zábava: sabrage (sabráž) si vyzkouší každý a ani sommeliérovi se to pokaždé nepovede a pěkně se polije sektem…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Hana, ve středu 31.8. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 31.8. 2016 - Hana:

Prostřeno 31.8. 2016 - Hana
Prostřeno 31.8. 2016 - Hana
Prostřeno 31.8. 2016 - Hana
Prostřeno 31.8. 2016 - Hana
Prostřeno 31.8. 2016 - Hana
Prostřeno 31.8. 2016 - Hana
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles