Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš

31. 10. 2019 | Poslední díl
Prostírat budeme v Plzeňském kraji, kde v boji o výhru 60 000 korun a hostitelskou čest k tomu budou ženy ve velké převaze: čtyři ku jedinému studentu práv. Kdyby se populační situace v Česku vyvíjela podle dvou prvních hostitelek, náš národ by utěšeně vzrůstal. Obě ženy mají čtyři děti! Ale i další dvě jsou maminkami, ovšem už „jen“ dvojnásobnými. A zbylé hostitelky jsou ženy velmi odlišné.

Anna je ráda středem pozornosti, nikoho moc nepustí ke slovu, k jídlu se ráda vyjadřuje, poučuje, vysvětluje. Podle Aleše a Milady se Anička prostě předvádí. Milada je naopak spíš introvertka, a protože jí patří finále, teprve v pátek se naplno ukáže, jak šikovná a fajn ženská poslední hostitelka, zdravotní sestřička Milada, je.

Prostřeno – 31.10. 2019 – AlešCitlivý Aleš si připadá u stolu mezi tolika ženami odstrčený, ale ve svůj hostitelský den takový nebude a dámy si získá. Úkolem týdne je balkánská kuchyně a první hostitelka Jana si ajvar (ale nejen tuhle původně srbskou čalamádu z pečených paprik a lilku) přejmenovala na avatar.

Janě se trochu pletou písmena a je s ní legrace a zábava od pondělí do pátku. Proto sledujte Prostřeno! každý všední den a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš:


Ve čtvrtek 31.10. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno  benjamínek týdne, student práv Aleš (21). A konečně ve čtvrtek se vařečky chopí jediný muž plzeňského týdne - student práv Aleš. Mladík je nezadaný a žije s kamarády v pronajatém studentském bytě v Plzni, kde si užívá svobodného života. Erika Aleše, který je vždy jako ze škatulky, chvíli dokonce podezírá, jestli není gay, ale prý se mýlí a Aleše svou hypotézou velmi pobaví.

Čtvrtý hostitel se během svého večera konečně tváří přívětivěji než dosud, kdy holky podezíral, že ho ignorují a nepustí ke slovu. Aleš je asi poněkud přecitlivělý, zároveň se ale ukáže, že dobře ví, co dělá a jak na soupeřky. Pro dámy by rád připravil moderní menu a nezapomenutelný večer. Jenomže se to všechno trochu zamotá... Alešovo menu bude vzhledem k jeho kuchařským schopnostem možná až moc ambiciózní a dá mu pěkně zabrat.  Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem podává na radu maminky už předvařené, ale domácí chleba k němu bude nedopečený, takže nakonec skončí v koši a předkrm je bez přílohy.

Alešova dýňová polévka Erice a Anně chutná spíš jako gulášovka a vepřová panenka upravená metodou sous-vide, na kterou Aleš asi hodně spoléhal, čelí kritice, že maso zůstalo syrové. Nemyslí si to všichni, ale růžová šťáva, která z masa vytéká na talíř, někomu prostě vadí. Holky se rozdělí na dva tábory. A hostiteli potečou nervy, kritiku považuje za taktiku. Ani šlehačka na panna cottu kuchaři nevyjde, nejde ušlehat. Jak celý večer dopadne? Dokáže Aleš situaci zachránit alespoň dobrou náladou a folklorní zábavou s domažlickými koláči? Umí Aleš lépe zpívat než vařit?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Aleš, ve čtvrtek 31.10. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš:

Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš
Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš
Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš
Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš
Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš
Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles