Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25.10. 2019 – Alena

25. 10. 2019 | Poslední díl
Ve Zlínském kraji se sejde pestrá parta dvou mladých mužů a tří žen. I ty se docela liší: Patrícia je Slovenka, která působí drsně a řídí kamion. Jitka je spíš romantička, která jako mladá odešla do Itálie za láskou a zůstala tam přes patnáct let. Vrátila se a dnes by se ráda vdávala. Jako poslední uvaří spokojená maminka dvou dětí. Pro paní Alenu je smyslem života její spokojená a svorná rodina.

Úkolem týdne je francouzská specialita mousse, což je sice pěna, nejčastěji čokoládová, ale protože hned v pondělí se nejmladší popleta Mirek poněkud ztratí v překladu a myslí si, že jde o myš, tahle legrace se pak jako červená nit táhne celým týdnem. Soupeři drží s Mirkem basu a musí zapojit fantazii, aby „myši“ bavily dál. Budou i chutnat? Každý soutěžící k zadání přistoupí podle svého naturelu…

Prostřeno – 25.10. 2019 – AlenaJinak se bude vařit kuchyně italská, česká nebo moderně odlehčená, jen dezerty budou jako přes kopírák – nepečené, ze sušenek či piškotů a s ovocem. Najde se nějaký úspěšný taktik, nebo vyhraje ta nejlepší večeře svému kuchaři 60 tisíc korun? Složí nejmladší hostitel závěrečné zkoušky a z amatérského kuchaře se stane profík? Kdo ze soutěžících bude divákům nejsympatičtější a získá odměnu deset tisíc? Sledujte Prostřeno! každý všední den a hlasujte!

Prostřeno – 25.10. 2019 – Alena:


V pátek 25.10. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno: Alena (48). Paní Alena je ze všech zúčastněných asi nejvíce vyvařená kuchařka a je radost ji při práci v kuchyni pozorovat. Rychlá, a zároveň klidná, nápaditá, jde jí to svižně od ruky. Možná drobné Alence opravdu pomáhá její talisman anděl, sošku si přinese do kuchyně, aby nic nepřipálila. Na poslední hostitelce není nervozita skoro vůbec znát a vše se jí vydaří, jen přílohu k hlavnímu chodu udělá radši podruhé, protože „brambory v bylinkové krustě“ pustily moc vody.

I Alena má stejně jako Jitka radši lehčí kuchyni a nešetří s bylinkami. Těch nabídne pestrou škálu. Jsou ve vitamínovém dipu, který podává k předkrmu, rohlíčkům z listového těsta plněným šunkou. Milovnice rukoly se může pochlubit vlastním receptem na rukolovou polévku s krutony a parmezánem, ta vzbudí u hostů zvědavost. Tenhle týden pořádný vývar prostě nebude… Plněná kuřecí prsa schwarzwaldskou šunkou, sušenými rajčaty a špenátem jsou pořádné porce masa s dvojitou náplní.

Mirek a Patrícia se na hlavní chod sice moc netváří, ale ostatní si pochutnají a Michal si opět přidá. Ani on už pak nemůže asi nejlepší a nejhezčí moučník týdne. Alena návštěvu „dorazí“ nejen vtipným, ale i chutným úkolem týdne, konečně dojde i na pěnu. Soupeře ve finále zajímá, jak kdo bodoval. I to prozradí páteční „chvilka pravdy“.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Alena, v pátek 25.10. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25.10. 2019 – Alena:

Prostřeno – 25.10. 2019 – Alena
Prostřeno – 25.10. 2019 – Alena
Prostřeno – 25.10. 2019 – Alena
Prostřeno – 25.10. 2019 – Alena
Prostřeno – 25.10. 2019 – Alena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !