Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš

31. 10. 2019 | Poslední díl
Prostírat budeme v Plzeňském kraji, kde v boji o výhru 60 000 korun a hostitelskou čest k tomu budou ženy ve velké převaze: čtyři ku jedinému studentu práv. Kdyby se populační situace v Česku vyvíjela podle dvou prvních hostitelek, náš národ by utěšeně vzrůstal. Obě ženy mají čtyři děti! Ale i další dvě jsou maminkami, ovšem už „jen“ dvojnásobnými. A zbylé hostitelky jsou ženy velmi odlišné.

Anna je ráda středem pozornosti, nikoho moc nepustí ke slovu, k jídlu se ráda vyjadřuje, poučuje, vysvětluje. Podle Aleše a Milady se Anička prostě předvádí. Milada je naopak spíš introvertka, a protože jí patří finále, teprve v pátek se naplno ukáže, jak šikovná a fajn ženská poslední hostitelka, zdravotní sestřička Milada, je.

Prostřeno – 31.10. 2019 – AlešCitlivý Aleš si připadá u stolu mezi tolika ženami odstrčený, ale ve svůj hostitelský den takový nebude a dámy si získá. Úkolem týdne je balkánská kuchyně a první hostitelka Jana si ajvar (ale nejen tuhle původně srbskou čalamádu z pečených paprik a lilku) přejmenovala na avatar.

Janě se trochu pletou písmena a je s ní legrace a zábava od pondělí do pátku. Proto sledujte Prostřeno! každý všední den a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš:


Ve čtvrtek 31.10. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno  benjamínek týdne, student práv Aleš (21). A konečně ve čtvrtek se vařečky chopí jediný muž plzeňského týdne - student práv Aleš. Mladík je nezadaný a žije s kamarády v pronajatém studentském bytě v Plzni, kde si užívá svobodného života. Erika Aleše, který je vždy jako ze škatulky, chvíli dokonce podezírá, jestli není gay, ale prý se mýlí a Aleše svou hypotézou velmi pobaví.

Čtvrtý hostitel se během svého večera konečně tváří přívětivěji než dosud, kdy holky podezíral, že ho ignorují a nepustí ke slovu. Aleš je asi poněkud přecitlivělý, zároveň se ale ukáže, že dobře ví, co dělá a jak na soupeřky. Pro dámy by rád připravil moderní menu a nezapomenutelný večer. Jenomže se to všechno trochu zamotá... Alešovo menu bude vzhledem k jeho kuchařským schopnostem možná až moc ambiciózní a dá mu pěkně zabrat.  Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem podává na radu maminky už předvařené, ale domácí chleba k němu bude nedopečený, takže nakonec skončí v koši a předkrm je bez přílohy.

Alešova dýňová polévka Erice a Anně chutná spíš jako gulášovka a vepřová panenka upravená metodou sous-vide, na kterou Aleš asi hodně spoléhal, čelí kritice, že maso zůstalo syrové. Nemyslí si to všichni, ale růžová šťáva, která z masa vytéká na talíř, někomu prostě vadí. Holky se rozdělí na dva tábory. A hostiteli potečou nervy, kritiku považuje za taktiku. Ani šlehačka na panna cottu kuchaři nevyjde, nejde ušlehat. Jak celý večer dopadne? Dokáže Aleš situaci zachránit alespoň dobrou náladou a folklorní zábavou s domažlickými koláči? Umí Aleš lépe zpívat než vařit?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Aleš, ve čtvrtek 31.10. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš:

Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš
Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš
Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš
Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš
Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš
Prostřeno – 31.10. 2019 – Aleš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !