8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 30.3. 2018 – Markéta

30. 03. 2018 | Poslední díl
Velikonoční Prostřeno! bude zčásti mezinárodní. U stolu se sejdou nejen Češi, ale také jeden Slovák, Řek a Polák. Samí třicátníci. Pro Naděždu je symbolem Velikonoc beránek. Pro Řeka Vasilise jsou tyto svátky velmi důležité, jde o příchod jara, kdy lidé chodí do kostela a skromně se stravují. Pro věřícího Poláka Andrzeje znamenají Velikonoce dobro a naději, vítězství nad smrtí.

Slovák Lubo je má zase spojené s barvením vajíček, rodinnými setkáními a bohatým stolem, veselými zvyky, kdy kluci polévají holky vodou a za to dostanou vajíčko, panáka nebo sladký dáreček. A pro Markétu je to hlavně čas strávený s rodinou, kdy se peče mazanec, barví vajíčka a vaří se nějaká výborná sváteční bašta.

Prostřeno – 30.3. 2018 – MarkétaÚkol týdne je zelený a někteří soutěžící to pojmou vskutku nápaditě a originálně. Muži jsou v mírné přesile a všichni budou opět bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun i o přízeň diváků, která jim může přinést dalších 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z hlasujících diváků. Sledujte pohodové, pestré a zajímavé velikonoční Prostřeno! a nezapomeňte hlasovat!

Prostřeno – 30.3. 2018 – Markéta:


V pátek 30.3. 2018 v pořadu Prostřeno uvaří Markéta (39). Markéta o sobě říká, že je totální flegmatik a tvrdí, že jí o výhru nejde. Chce si spíš natáčení užít a předvést, co dokáže. Pokud ale vůbec hledat v pražsko-středočeské partě nějakého taktika, tak by si pánové tipli Markétu. Zatím toho snědla nejméně, nedojídá a občas i kritizuje. Hostitelka z Bubenče vypadá fajnově, má ambiciózní menu a především krásný mezonetový byt, kde žije se svou rodinou.

Má tři děti, byt přes celé patro, podkroví patří teenagerovi. Sportovní maminka miluje golf a má svůj projekt pro opuštěné děti. Připraví moderní menu, jaké je zvyklá vařit ve sváteční dny. Netají se tím, že je mlsná a není jí jedno, co jí. V krásné a účelně zařízené kuchyni má spoustu pomůcek, pohybuje se tu sebevědomě, avšak ani jí nevyjde úplně všechno. Těsto na chléb nevykyne dobře ani v domácí pekárně, ale jinak už jde všechno jako po másle. Na menu chybí polévka, což vadí nejvíc asi Lubomírovi, hostitelka vsadila na dva předkrmy.

Prvním je sezamová rýže s hovězím masem a japonskou majonézou s rybí příchutí. Na druhý chod je hřebenatka s hráškovým pyré. Mušle sv. Jakuba se musí opéct rychle a je jasné, že pro většinu hostů je to premiéra. Hlavní chod - filet mignon na černém pepři s koňakovou omáčkou a gratinovanými dvoubarevnými brambory - hosty trochu zmátne, někdo si myslí, že místo steaku dostane rybu.

A přestože se hostitelka správně zajímá, jak moc chtějí hosté maso propečené, ani jí se nepodaří požadovaný stupeň dodržet a maso je většinou „well done“. Stejně je to ale mňamka… Lehký hruškový koláč se bude konzumovat během projížďky historickou tramvají a k tomu bude i něco zeleného – zelený čaj. Je to improvizace, Markéta prý až do konce netušila, jaký úkol týdne na ni čeká.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Markéta,
v pátek 30.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 30.3. 2018 – Markéta:

Prostřeno – 30.3. 2018 – Markéta
Prostřeno – 30.3. 2018 – Markéta
Prostřeno – 30.3. 2018 – Markéta
Prostřeno – 30.3. 2018 – Markéta
Prostřeno – 30.3. 2018 – Markéta
Prostřeno – 30.3. 2018 – Markéta
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles