Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25. 3. 2020 – Lukáš

25. 03. 2020 | Poslední díl
Další Prostřeno! proběhne v Praze a středních Čechách, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou muži ve velké převaze. Čtyři pánové proti jediné mladé dámě. Patricie dá ale mužům zabrat, rozhodla se hrát a pokud možno vyhrát. Jak si tahle parta sedne?

Zadáním úkolu týdne štáb opět zamotá soutěžícím hlavu. Mají upéct slaný koláč quiche, který už docela zdomácněl i u nás. Přesto si na francouzském koláči hosté možná vylámou nejen zuby, ale také jazyky. Na druhou stranu si s výrobou těsta hostitelé poradí celkem se ctí. V převážně testosteronovém týdnu opět nahlédneme do lidských příbytků i osudů, zavítáme hlavně na sídliště a v jedné bytovce dojde večer ke spontánním zásnubám a schyluje se k svatbě.

Prostřeno – 25. 3. 2020 – LukášBudou kolegové pozváni na oslavu? Kdo bude taktizovat, ale přizná se? Sledujte další premiérové Prostřeno! a nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 25. 3. 2020 – Lukáš:


Ve středu 25.3. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno Lukáš (26). Lukáš, který vystudoval IT a živí se hlavně navrhováním webových stránek, je takový všestranný mladý muž. U něj doma má všechno své místo, což není tak úplně složité, protože byt, kde žije se svou přítelkyní, je světlý a minimalistický, rozhodně není zahlcen věcmi.

Pořádná je prý hlavně přítelkyně, naznačí ostatním Lukáš, který s ní rád cestuje a fotí. V kuchyni nestojí hostitel určitě poprvé a poradí si téměř se vším. Vaření i pečení mu jde od ruky a jeho úkol týdne Páťu úplně nadchne. Vytvoří takové mini quiche, vtipně naservírované. Hezky prezentované pokrmy by ale potřebovaly víc dochutit. Lukáš jídlo nedosolí – prostě slánky soupeřů pak jedou naplno. Hostitel se asi bál, aby nepřesolil. Ale jinak se mu první chod – paštika s domácím pečivem – povedl.

Jen Radek, kdysi profesionální voják, se paštik přejedl na zbytek života a do předkrmu se musí ze slušnosti nutit. V kuřecím vývaru je dost mrkve, takže byl sladší, babiččiny nudle zůstaly pro někoho tvrdé, jenže hostitel má těstoviny právě takhle rád. Překvapením hlavního chodu, který tak trochu připomínal včerejší, byla velikost porce. Zatímco Páťa pánům přála, Lukáš podával skoro dětské porce. Maso marinované krkovice s bramborem, grilovanou zeleninou a dipem zůstalo tužší, přesto na jídlo hosté čekali přes dvacet minut. Konec sladký, všechno sladké?

„Bílá tečka s malinovým přelivem“, jakási obdoba cheesecaku z mascarpone, malin a šlehačky, se Lukášovi opravdu povedla. I zábava uprostřed týdne souvisela s gastronomií – hosté si mohli naložit hermelín a odvézt si ho domů jako vzpomínku na příjemný večer u pozorného hostitele. A protože Patricie chce vyhrát, začne ve středu také hrát. Prý sorry, Lukáši…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš, ve středu 25.3. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25. 3. 2020 – Lukáš:

Prostřeno – 25. 3. 2020 – Lukáš
Prostřeno – 25. 3. 2020 – Lukáš
Prostřeno – 25. 3. 2020 – Lukáš
Prostřeno – 25. 3. 2020 – Lukáš
Prostřeno – 25. 3. 2020 – Lukáš
Prostřeno – 25. 3. 2020 – Lukáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !