8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 23.4. 2018 – Julija

23. 04. 2018 | Poslední díl
Hlavní šedesátitisícovou výhru si v Praze budou chtít vyvařit a vysoutěžit tři muži a dvě ženy. Dva z účastníků jsou původem cizinci a oba jsou příjemní hostitelé i šikovní kuchaři. Do pořadu vnesou Vlado i Julija energii, výbornou češtinu skoro bez přízvuku a jídelníčky obohacené o ukázky chorvatské a ukrajinské kuchyně. Zbylí muži jsou spíš introverti, i když Radek je taková tichá voda a v kuchyni i jako hostitel příjemně překvapí.

S Prostřeno! má už nepřímé zkušenosti Vojtěch, jehož partner už v pořadu vařil a diváci si na něj budou pravděpodobně pamatovat. Vojtěch je „menší číslo“ než jeho nepřehlédnutelná polovička a zda se mu v malém bytě bez trouby bude dařit lépe, je zatím ve hvězdách. Bydlení je i slabostí nejstarší hostitelky Lenky, která žije v domku, který by potřeboval rekonstrukci a generální úklid. Invalidní důchodkyně Lenka ale jediná zvládne na jedničku úkol týdne – hamburger.

Prostřeno – 23.4. 2018 – JulijaA jako zdravotní sestra se zaslouží i o zábavný kurz první pomoci. O kurz sebeobrany v exteriéru se pokusí ve finále Vlado. Jiskří to mezi Vladem a Julijí, jak si myslí Lenka? Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, vše se dozvíte!

Prostřeno – 23.4. 2018 – Julija:


V pondělí 23.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Julija (32). Jako první uvaří sympatická a pohledná maminka třináctileté dcery. Julija pochází z Ukrajiny, pracuje jako vedoucí prodejny s vínem a mluví téměř bez přízvuku, prý i doma s dcerou se baví česky. Je evidentně šikovná a zkušená kuchařka, byt má jako klícku, u ní bude radost jíst.

Většinu pondělního menu tvoří pokrmy ukrajinské kuchyně a je v něm hodně moučných jídel, byť s přídavkem masa. Z mouky jsou slané a plněné palačinky benderyky, plněné kuřecím masem a ještě jednou osmažené. K nim je domácí tatarka a jsou téměř bez chybičky. Největším riskem první večeře je letní studená polévka okroška, pro našince nezvyklé jídlo, spíš takový pěkně nadrobno nakrájený salát s okurkou, vejcem, šunkou, koprem a smetanovou zálivkou - v létě vychlazený je jistě osvěžující.

Chorvat Vladimir se už moc těší na pelmeně, které miluje a zná od svého ukrajinského kamaráda. A Julija se přesně trefí do jeho představ. Na přípravu jinak pracných pelmení má šikovnou pomůcku. I servírování hlavního chodu je atraktivní, zvlášť se podává omáčka s koprem, kterého je pro někoho ale už moc.

A zajímavý je dezert s tvarohovými nočky a mascarponovým krémem s malinami. Julija se věnuje vínu a tomu je věnována i zábava. Kdo si chce zahrát na someliéra? Marek to nebude, ten alkohol nesnáší…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Julija,
v pondělí 23.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 23.4. 2018 – Julija:

Prostřeno – 23.4. 2018 – Julija
Prostřeno – 23.4. 2018 – Julija
Prostřeno – 23.4. 2018 – Julija
Prostřeno – 23.4. 2018 – Julija
Prostřeno – 23.4. 2018 – Julija
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles