Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 20.9. 2016 - Pavel

20. 09. 2016 | Poslední díl
V Karlovarském kraji se sejdou tři ženy a dva muži, hodně pestrá a smíšená společnost. Benjamínek Pavel, pohodář Zdeněk, teprve sedmatřicetiletá babička Lenka, nejméně si sednou dvě ženy se stejnou iniciálou – Marie a  Martina. Každá volí jinou taktiku: Marie se hodně ptá a zajímá, Martina se zase spíš směje, než jí, ve čtvrtek se jí dokonce u Zdeňka na chalupě udělá špatně od žaludku a musí to napravit francovkou na kostce cukru!

Ale Marie jí to nějak nevěří… Už jsme však viděli v Prostřeno! podstatně tvrdší hráče. Na Karlovarsku se bude vařit hlavně hezky česky, porovnávat se budou dvě bramboračky. Úkolem týdne je pečení chleba, což je pro někoho mission impossible - nesplnitelné zadání. A to, co si hosté nestihnou vyříkat od pondělí do pátku, to se bude probírat na nedělní Poslední večeři.

Prostřeno 20.9. 2016 - PavelKarlovarská skupina se nerozešla zrovna v přátelské atmosféře. Budou mít všichni odvahu na večeři dorazit? Kdo s kým si to bude chtít pěkně od plic vyříkat? Nejvíce to vře mezi Martinou a Marií. Co se ale stane, až ty dvě spolu skončí v kuchyni? Dojde k odhalení skutečného taktika?
Dívejte se na Prostřeno! Každý všední den na Primě v 17.50 a v neděli také na Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to hostitelé definitivně vyříkají.

Prostřeno – 20.9. 2016 – Pavel:


V úterý 20.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek týdne, číšník Pavel (19).  „Kvůli penězům bych dokázal někoho podrazit, nesměl bych ho ale znát dlouho,“ přiznává druhý hostitel Pavel. S hosty se zná teprve od včerejška, tak je klidně možné, že bude mlžit. Určitě pomlčí o úkolu týdne, který prostě nezvládne, neumí zadělat kynuté těsto. Z učebního oboru kuchař - číšník Pavel po roce zběhl, víc než kulinářství ho baví sprejování a tetování, ale doma prý vaří často, protože jeho otec kuchař, s nímž Pavel bydlí, si chce v jejich malém bytě od plotny odpočinout.

Pavel se každopádně nebojí, všechny chody prý dělá v úterý 20.9. 2016 v pořadu Prostřeno poprvé. Snese kritiku? Dovede si v každé situaci poradit jako s vajíčkem při přípravě dezertu? Zvládne svoji nervozitu? Při nalévání polévky se mu zřetelně klepou ruce… Slepičí vývar je z domácích zdrojů a Pavel spoléhá na to, že by hosté mohli uvítat polévku, která se zase na stole neoctne tak často. Ta je ale nakonec docela obyčejná a bez chuti, slánky jedou naplno.

Předkrmový grilovaný chřest je trochu nepoživatelný, jen pomerančová majonéza je dobrá, a to se hostiteli tak úplně nepovedla. Ale v rámci taktiky mladičký hostitel své chyby neprozradí. „On mě dneska zabije,“ prorokuje nad úterním menu Martina, která nejí ryby a na hlavní chod - losos s omáčkou teriyaki, se vůbec netěší.

Měla proto dostat kuře, ale toho se nedočká. Hostitel nestíhá. Losos je ale nejlepším jídlem menu, přestože se japonská omáčka teriyaki připálila, rybu s brambory až na Martinu všichni pochválí. Zábava - sprejování na papír – souvisí s Pavlovým koníčkem a jde hostiteli určitě lépe než vaření, prý je to zkrátka výtvarný talent.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Pavel,
v úterý 20.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 20.9. 2016 - Pavel:

Prostřeno 20.9. 2016 - Pavel
Prostřeno 20.9. 2016 - Pavel
Prostřeno 20.9. 2016 - Pavel
Prostřeno 20.9. 2016 - Pavel
Prostřeno 20.9. 2016 - Pavel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !