Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 19.9. 2016 - Lenka

19. 09. 2016 | Poslední díl
V Karlovarském kraji se sejdou tři ženy a dva muži, hodně pestrá a smíšená společnost. Benjamínek Pavel, pohodář Zdeněk, teprve sedmatřicetiletá babička Lenka, nejméně si sednou dvě ženy se stejnou iniciálou – Marie a  Martina. Každá volí jinou taktiku: Marie se hodně ptá a zajímá, Martina se zase spíš směje, než jí, ve čtvrtek se jí dokonce u Zdeňka na chalupě udělá špatně od žaludku a musí to napravit francovkou na kostce cukru!

Ale Marie jí to nějak nevěří… Už jsme však viděli v Prostřeno! podstatně tvrdší hráče. Na Karlovarsku se bude vařit hlavně hezky česky, porovnávat se budou dvě bramboračky. Úkolem týdne je pečení chleba, což je pro někoho mission impossible - nesplnitelné zadání. A to, co si hosté nestihnou vyříkat od pondělí do pátku, to se bude probírat na nedělní Poslední večeři. Karlovarská skupina se nerozešla zrovna v přátelské atmosféře.

Prostřeno 19.9. 2016 - LenkaBudou mít všichni odvahu na večeři dorazit? Kdo s kým si to bude chtít pěkně od plic vyříkat? Nejvíce to vře mezi Martinou a Marií. Co se ale stane, až ty dvě spolu skončí v kuchyni? Dojde k odhalení skutečného taktika? Dívejte se na Prostřeno! Každý všední den na Primě v 17.50 a v neděli také na Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to hostitelé definitivně vyříkají.

Prostřeno – 19.9. 2016 – Lenka:


V pondělí 19.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno prodavačka Lenka (37). První soutěžící hosty přivítá v nevelkém bytě a soupeře překvapí tím, že je zároveň maminkou vlastního ročního potomka i babičkou osmiměsíční vnučky. Karlovarští jsou zprvu poněkud ostýchaví, pak se ale zábava rozjede, bohužel poněkud na Lenčin účet.

Hosté v pořadu Prostřeno s datem 19.9. 2015 předpokládali, že hostitelka je zkušená kuchařka, ale do úvodního jarního zeleninového salátu by si někdo přidal ještě šunku či změnil druh sýra a hlavní chod je prostě propadák. Rýže je tvrdá a je jí až-až, hlavně pro Zdeňka, který rýži nesnáší ještě z dob vojny.

A svými vtipnými poznámkami v pořadu Prostřeno s datem 19.9. 2015  rozesměje Martinu. Minulost hostům připomene i docela vtipná zábava, první hostitelka soupeře pozve do retro muzea a nejmladší Pavel již některé předměty ani nezná, zato pro Zdeňka či Marii je to nostalgická vzpomínka na mládí a dětství. Marie se u stolu hodně vyptává a možná právě ona bude ta největší taktička z celého karlovarského týdne.

Tváří se jako odbornice na vývary, Lenčina polévka s knedlíčky se jí také nezdá, i když krásně voní a ostatním chutná. Pondělní hostitelka je asi lepší pekařka než kuchařka, protože její domácí chléb – úkol týdne – nemá chybu a údajně ani moučník; buchta ze sušenek s pudinkem, všem moc chutná.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka,
v pondělí  19.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 19.9. 2016 - Lenka:

Prostřeno 19.9. 2016 - Lenka
Prostřeno 19.9. 2016 - Lenka
Prostřeno 19.9. 2016 - Lenka
Prostřeno 19.9. 2016 - Lenka
Prostřeno 19.9. 2016 - Lenka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka