Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 9.9. 2016 - Naděžda

9. 09. 2016 | Poslední díl
V Prostřeno! nás tentokrát čeká ryze pražská pětka. I když - většina hostů jsou „náplavy“, hrdou Pražačkou křtěnou Vltavou je snad jen servírka Tereza. Hosté jsou mladí, zralou výjimkou je Naděžda, která vaří jako poslední, ale s mladými si rozumí. Dobrá parta i dobře vaří, místy výborně. Nikdo se nehádá a přehnaně netaktizuje, až na jednu výjimku. Pondělní hostitel David občas zlobí a provokuje. Hlavně Naděždu, někdy je to legrace, občas je to přes čáru.

U stolu sedí přes Nadino napomenutí dál v kšiltovce a na jídlo se moc netváří, ale holky se nedají a dostane na zadek. Dokonce v limuzíně! Také se bude muset svléknout a předvést svoje tetování při ohnivé show. Protože zábava, ta je silným prvkem tohoto týdne z metropole. Čemu ještě Pražáci neuniknou?

Prostřeno 9.9. 2016 - NaděždaÚkolu týdne - sýrovým roládám. Občas si popletou postup, ale nakonec to nějak zamotají a většinou je to i k jídlu. A v neděli se tato prima parta sejde znovu na Poslední večeři. Jak budou hosté reagovat, když budou společně sledovat ukázky? Co se stane, až se dozví, jak kdo bodoval? Dojde k rozhřešení starých hříchů nebo nebude potřeba nic řešit? Sledujte Prostřeno!

Prostřeno 9.9. 2016 - Naděžda:


V pátek 9.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Naděžda (52). Vdaná matka dvou synů a referentka Dopravního podniku pozve hosty na chodovské sídliště. Její zabydlený byt a oblíbené rodinné recepty se trochu liší od předchozího vaření, soupeři od „vyvařené“ kuchařky očekávají kvalitní výkon a tradiční menu. Retro připomene sklenička s cukrovým okrajem na úvodní vermut. Předkrm spíš zapadne do vaření mládeže, je to lehký tartar z rajčat sušených i čerstvých.

Polévkou poslední večeře je v pořadu Prostřeno s datem 9.9. 2016 zeleninový vývar s knedlíčky, ty jsou o dost menší, než měla ve středu Tereza. Nadina plněná kuřecí prsa v těstíčku jsou mnohem šťavnatější než včerejší kuře u Matěje, ale i bramborová příloha, se kterou si dala paní Naďa práci, je výborná a působí esteticky. Soupeři jsou s hlavním chodem spokojení – až na Davida.

A ten se u stolu v pořadu Prostřeno s datem 9.9. 2016 opět předvádí. Hlavně u moučníku. Pečená roláda s pařížskou šlehačkou je příjemná změna, hosté si ještě přidávají šlehačku a moc si pochutnávají – jen David blbne. Přestože je to veselý pátek a všem to moc sluší, ve finále je už nervozita na hostech znát. Kdo to tentokrát v Praze vyhraje?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Naděžda,
v pátek 9.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 9.9. 2016 - Naděžda:

Prostřeno 9.9. 2016 - Naděžda
Prostřeno 9.9. 2016 - Naděžda
Prostřeno 9.9. 2016 - Naděžda
Prostřeno 9.9. 2016 - Naděžda
Prostřeno 9.9. 2016 - Naděžda
Prostřeno 9.9. 2016 - Naděžda
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !