Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 16.9. 2016 - Stanislav

16. 09. 2016 | Poslední díl
V Prostřeno! ze středních Čech, Mladé Boleslavi a Prahy se sejdou samí muži mezi dvacítkou a třicítkou. Klub gentlemanů to ale nabude. Spíš pěkně drsná pánská jízda. Ve hře je několik třaskavých témat. Jeden z hostů je Rom a druhý gay, který to na sebe hned „práskne“. Když vaří samé ženy, bývá „babinec“ často podezírán z intrik, pomluv, podpásovek, prostě ženy k sobě dokážou být docela drsné, jak víme. Ale tahle testosteronová parta je předčí.

Pánové předvedou nekonečné hašteření, naschvály a uražené odchody od stolu. Vůbec jim nevadí, když zkazí večírek ostatním a nakonec i sami sobě. Korektní tento týden věru nebude. Většina mužů vaří překvapivě knedlíky a plácá a skládá nepečené moučníky. A co se týče úkolu týdne, jsou muži vzácně nedisciplinovaní. Kdo zvládne libovolný recept podle Ládi Hrušky? Za takové plnění povinného zadání by měli pánové zůstat po škole! Že by to odčinili v neděli, až se středočesko-pražská parta sejde znovu na Poslední večeři?

Prostřeno 16.9. 2016 - StanislavVzhledem k tomu, v jak dusné a nepříjemné atmosféře se muži v pátek rozešli, jsou všichni zvědaví, jak jejich setkání dopadne. Přijdou všichni? A kdo si to bude s kým chtít vyříkat? Standa se chystá na Tibora a Lukáš nemusí vůbec nikoho. Ani poslední setkání neproběhne v klidu. Dojde alespoň k odhalení taktika? Dívejte se na chlapské Prostřeno! Od pondělí 12. září každý všední den v 17.50 na Primě.

Prostřeno 16.9. 2016 - Stanislav:


V pátek 16.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Stanislav (33). Ženatý Stanislav je otec od rodiny a vypadá, že má rozum a že by večeře u něj mohla proběhnout v klidu. Ale na to, co bude následovat, nemá ani „klidná síla“ Standa. Hned po příchodu se chová negativně Lukáš, kterého Tibor obviní, že je pod drogami.

Stále do kolegy v pořadu Prostřeno s datem 16.9. 2016 šije, takže atmosféra by se dala krájet a nikdo už vlastně ani neví, o čem se hádají. Hostitel by rád v klidu zkonzumoval svoje dobré jídlo, které mu dalo hodně práce a které by za normálních okolností mělo nárok na výhru. Standa se spolehl na českou kuchyni a všechno mu vyjde.

Světácký předkrm vejce Benedikt s domácím toustovým chlebem, bramboračka podle maminky, kam pro Lukáše nedá houby a jeho porci uvaří zvlášť, vděku se ale nedočká. Naopak. S výkřikem, ať si všichni tu výhru strčí někam, se Lukáš náhle zvedne od stolu a odkráčí k domovu. Rozběhne se někdo za ním? Jak se bude bodovat? Budou ho přemlouvat k návratu? Spíš si všichni oddechnou, že si mohou pochutnat na pečené kachně s knedlíkem a červeným zelím, dají si k tomu panáky a pivko.

Nakonec ale hostiteli poslední čokoládovou pochoutku v pořadu Prostřeno s datem 16.9. 2016 zkazí, těsně před bodováním, odpověď na jedinou otázku: „Kolik jste bodovali nejvýše?“ Tiborova upřímnost Standu šokuje tak, že ho vyhodí předčasně od stolu!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš,
v pátek 16.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 16.9. 2016 - Stanislav:

Prostřeno 16.9. 2016 - Stanislav
Prostřeno 16.9. 2016 - Stanislav
Prostřeno 16.9. 2016 - Stanislav
Prostřeno 16.9. 2016 - Stanislav
Prostřeno 16.9. 2016 - Stanislav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !