MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla

2. 05. 2016 | Poslední díl
V našem hlavním městě se sejde mladá pražská pětka, kde mírně převažují muži a dámy to potěší. „Slečny přijdou později“ se jmenovala jedna stará česká kriminálka a platí to i tentokrát. Kdo pozdě chodí, sám sobě si škodí, se občas říká, vyplní se to i nyní? Doplatí holky na to, že se zdrží a zabloudí? Dorazí vůbec? Jak spolu budou vycházet Adéla s Veronikou? Bude to ženy proti mužům? Možná se proti sobě budou místy vymezovat, ale čeká nás sympatická parta, která se ve vaření a surovinách docela vyzná.

Meníčka nebudou jak přes kopírák, dvě jídla se přesto opakují a bude tudíž možnost srovnání. První a druhý den je na předkrm losos, ve středu a ve čtvrtek startuje večeře hermelín. A úkolem týdne nebude želé, jak si Pražáci myslí, ale něco mnohem zapeklitějšího. A skoro nikdo si na molekulární gastronomii nepochutná. Čí večeře naopak pražské chuťové buňky potěší nejvíce? Kdo si v pátek odnese 50 000 korun? Sledujte Prostřeno! i tentokrát.

Prostřeno – 2.5. 2016 – Adéla:

 
Prostřeno – 2.5. 2016 - AdélaV pondělí 2.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka Adéla (21). Pražské Prostřeno odstartuje Adéla. Mladá maminka bere svou účast jako zpestření mateřské dovolené a ráda by vyhrála, protože její byt v Krči, kam se nedávno přestěhovali, si žebrá o opravy a nové vybavení. Adéla se rozhodně nestydí a k vaření přistupuje odpovědně.

Připravená amatérská kuchařka o gastronomii leccos ví a nebojí se v pořadu Prostřeno s datem 2.5. 2016 experimentovat. Na předkrm udělá uzený losos s medovou zálivkou podle norského receptu. První večer se snaží navodit příjemnou atmosféru, ale ne všem všechno chutná a ne všem se u Adély líbí. Každopádně hráškový krém i zvěřinové medailonky jsou s menšími výhradami přijaty spíš kladně a pochvalně.

Čokoládová pěna na malinách, která dala Adéle v pořadu Prostřeno s datem 2.5. 2016 docela práce a kde je moc smetany, ale každému nechutnala, i když na to první hostitelka spoléhala. U kreativní zábavy se během seznamovací večeře soupeři dozvědí i něco o sobě a svých vztazích.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Adél,
v pondělí 2.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla:

Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla
Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla
Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla
Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla
Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla
Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles